Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ***emesen ve lexius bide english şiir*** english şiir lazım olduydu bir ara dedim lexius yardım eder baa girdim emesene baktım lexius nerde diye baktim offline yine sinirlendim oluverdim offline aradım durdum bir english şiir bulamadım hiç bir şiir bir umuttu benimki giri verdim emesene lexius nerde diye baktım girmiş emesene busy şeklinde dedim meşkulmusun :hayvansı gülücük ve soru işareti: bekleşi verdim biraz umutla gelir diye cevap gelmedi hiç bir cevap dedim tamam meşkulsun :üç nokta: hüzünlendi bir içim üzüldü ben şuçlamak geldi içinden lexius'u sebebsiz bir nedenden sonra düşündüm asıl suçlu ben.. saygılar,sevgililer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 anatomi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sebeb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 off çok fena yaa :D uyuyodum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "Zeit ist Geld." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 und geld ist stein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 dissk gibi olmuş yow yow o yee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 http://www.ficci.com/fqf03/ficci%20img/clap-copy_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar