aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sly-One said: sina beni de çalıştır ama şey çalıştır böyle ilginç bişey olsun gel ben sana kama sutra calistiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 |Joker| said: Ben bi universiteyi bitiriyim de.. Odunla gidicem okula. lan bi türlü gerçek olmuyor bu bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sina işe yarar bişi çalıştır beni adfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 a-team ile çalışın siz de kazanın! A-TEAM! dı-dırıd-dııt dırıd-dıııt dı-dırım-dııım dı-dırımdım-dıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sağdaki benim i pity teh fool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kendimi soyut mekanik! (ben verdim bu ismi yoksa gerçek ismi foundations of mechanics) çalışırken buldum ama bu nasıl mekanik ben de anlamadım daha herhangi bir parçacığın hareketine dair birşey yapmadım varsa yoksa topoloji, analiz, soyut cebir. uygulanabilir bişey çıkarsa içinden anlatırım. eskiden foundations kelimesini ben böyle "temelleri, ilk çıkış noktası" falan gibi bişey sanırdım meğerse konunun içinden matematik olmayan herşeyi çıkarıp atınca "foundations" oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 özür dilerim bu rüyadan uyandırmak istemezdim, ama mail ayar değil kesinlikle. çok da tın diyecek keza hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hoca mail'ı görmeyebilir bu arada. böyle önemli birinden mail geldi mi diye girip bakan gelmediyse diğerlerini silen hoca tipi çok gördüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sina, uğur hoca beni unuttu :/ bi üstteki mesajdan çağırışım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamın verdiği vereceği ayar elinde patlamış, epic fail olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 asinanyavuz said: sina, uğur hoca beni unuttu :/ bi üstteki mesajdan çağırışım yaptı. meşgul hocaların sorunu bu sürekli stimüle etmen lazım adamı normalde hocalar öğrencilerini stimüle etse daha ideal ama olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 benimki bişi değil de ben de bazen hiçbi seçenekte all of the above hede hödö yoksa f yapıp, yazıp onu işaretliyorum. bariz hepsi doğru oluyo lan bazen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 takım olmayı bilselerdi böle olmazdı işte.. http://www.youtube.com/watch?v=pGFGD5pj03M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar