redhot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 55i de polymorph olobilirken 55r3 de olamıyorum 55r3 hariç tüm sphere sürümlerinde çalışıyor ancak 55r3 de çalışmıyor nasıl bir çözüm olabilir. 55i de polymorph oluyo menü açılıyor anca 55r3 de sadece büyü yazısı gözüküyor ardından statlar düşüyor.başkada bişey olmuyor :) scriptte bir hata olduğunu zannetmiyorum.her sürümde çalışıyor çünki.sphere sürümlerini hex edit ile açtığımda sm_polymorph ısmında falılıklar var 55i 55r2 55r3r1 55r3r4 de herşey aynı iken 55r3 de daha farklı. acaba onu sphereserver.exe yi etidleyerekmi düzelticem yoksa onun başka bir scriptmi var. konu ile ilgili aramayı yaptım daha öncekiler bu tarz birşey değil.çok ilginç bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 spheretable_x.scp'den polymorph spell'inin flag'lerini duzenlersen, problem kalkacaktir.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 adama bir event ver. [events buyu] on=@spellcast if ( == polymorph'un idsi) src.polymenu return 1 endif [function polymenu] src.skillmenu=sm_polymorph fakat skill menusunde nebulanın PLYM functionunu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sikaynir, ona hic gerek yok, ilk ba$ta bende ole fix'lemi$tim Quaxis'te, ancak sonrasinda flag'leri duzenleyerek aslinda problem olmadigini gordum, 55r3'teki polymorph scripti, o an yaninizda oldugunuz npc'ye benzetiyor sizi, secim yapmadan, aslinda fenada degil yani.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hmm evet. bu fikrin için sağolz. flaglarla oynamayı akıl edememiştim. ne tür bir düzenleme yapmak gerekiyor yazarmısın? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 rica ederim, sadece spellflag_resist kalmasi yeterli, digerlerini kaldirin :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 [Spell 56] DEFNAME=s_polymorph NAME=Polymorph SOUND=snd_SPELL_POLYMORPH RUNES=VYR CAST_TIME=3.5 RESOURCES=i_reag_blood_moss,i_reag_mandrake_root,i_reag_spider_silk RUNE_ITEM=i_rune_POLYMORPH SCROLL_ITEM=i_scroll_POLYMORPH FLAGS=SPELLFLAG_RESIST EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=2*60.0,4*60.0 MANAUSE=40 SKILLREQ=MAGERY 30.0 şu anda çalışmayan hali bu :) dediğin gibi sadece SPELLFLAG_RESIST bu var. ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hmmm, ben bole duzelttigimi hatirliyordum, normalde flags kismi $u tarz olmali default'ta: FLAGS=SPELLFLAG_TARG_CHAR | SPELLFLAG_FX_TARG | SPELLFLAG_GOOD | SPELLFLAG_RESIST[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 güZel laf =)[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu problem hakkında daha farklı yorumları olan varmı :) sorunumu hala çözemedim inat ettim 55r3 ü açıcam başka bir sürümde hiç bir hata yok ama bu r3 deli etti beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Sakın hae .!. Bu ısrarcılıgına devam et[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ??? ne demek bu şimdi :) ben server açıcam ama size değil kendime piyasaya bir tane daha bilmeyen insan sokmaya niyetim yok eğer amacın buysa söliyim.yok iyi niyetle söylediysen sağol inat iyidir bir şeyler öğrenirim ama ters cevaplarla olmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ya Vallahi iyi niyetle soyledim[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar