Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 merhaba, bu adsl modem sayfasında upstream/downstream vb. yazıların olması gereken değerler kaçtır? not. vdsl için çalışma varmış ankara-izmir hattında. hatta gayrettepe sanırım oraya yakın oturanlar alsın eline odunu gördüğü telekom çalışanına girişsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Değerleri normal göründü bana. Modemin nedir? Bağlantın ne birde? 4mbit ise sorun yok gibi. Gibi diyorum çünkü cell den falan anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet 4mbit ama 10kb üstü dl alamıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Orada ki değerler turktelekom santraline olan uzaklığınıza göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Santrale uzaklik, anlik santral calismalari, modem sapitmalari v.s bir suru nokto var dikkat edilmesi gereken acikcasi baskalari ile degerlerinizi kontrol etmek yaniltici oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ADSL'e üye olduğum tarihi biryerlerden öğrenebilir miyim telefon açmadan, sözleşmeyi de bulamıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gün olarak bilmiyorum ama kota sayfasında hattın açıldığından beri kayıt tutulduğu için ay ve yıl bilgilerini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Denedim de son 3 ayı gösteriyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar