z!uad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Msn'den gelen her linke tıklamayacaksın. detsnatseksinoktakom
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bu ne ya saatlerdir bir mesaj bile atılmamış. Fakir topaçı olmasın. Al şu mesajı. Sevgiyle kal.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 başlığa "adam" yazmayı unutmuş ondandır
z!uad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Gkgokhan said: Bu ne ya saatlerdir bir mesaj bile atılmamış. Fakir topaçı olmasın. Al şu mesajı. Sevgiyle kal. Sen Britain Bank'ın üzerinde altında mustang üzerinde bloodrock set ile dururken yanına gelen üzerinde newbiefied robedan başka bir şey olmayıp 10 k verir misin lütfeni spamleyen adamları geri çevirmeyen kral adamlardansın hissedebiliyorum.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 *Camı açar* - LAAAAAN UYAN FİKİRTEPE. MASTENKLİ YAKIŞIKLI GELİYOR.KİM HONKAAA İSTİYOOO LAN?
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 z!uad said: Gkgokhan said: Bu ne ya saatlerdir bir mesaj bile atılmamış. Fakir topaçı olmasın. Al şu mesajı. Sevgiyle kal. Sen Britain Bank'ın üzerinde altında mustang üzerinde bloodrock set ile dururken yanına gelen üzerinde newbiefied robedan başka bir şey olmayıp 10 k verir misin lütfeni spamleyen adamları geri çevirmeyen kral adamlardansın hissedebiliyorum. O yönetmle az magical silah çalmamıştım ha.Adamla muhabbet ederken bakıyorum çantaya silah hemen bank yazıp atıyodum bankaya,tabi bi süre guard yazıp beni öldürtücegi için 1-2 saat sonra girip resleniyodum.
Öne çıkan mesajlar