SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 enstrümanım yok blok flütten başka. O da yamaha yanlız, orta 2 de almıştım. Zaten o orta 2 fülütü kimlerin hayatını karartmadı ki. Neyse.. Bunun haricinde herhangi bi enstrümana sahip değilim, haliyle koyup kılıfına kaldıramıyorum. Tek çalabildiğim şey ıslık, ama öyle böyle değil çok güzel çalarım. Usta bi gitarist nasıl sizi mest edebilirse, ben de öyle kendinizden geçirebilirim. İddia ediyorum. bişi çalamıyorum, enstrümanım da yok, kılıf da yok fakir de değilim bok da atmıyorum kimseye alıp kaldırıyo falan diye canım sıkıldır yazdım iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 helvacıoğlı olsaydı flüt işler değişirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya ben normal ıslık çalabiliyorum da hani kolunu ağzına sokup çalanlar gibi ses çıkaramıyorum. sokakta gördüğüm kadarıyla özellikle taksi yakalamada fln çok işe yarıyor ben "hey hoy" diye bağırıp sesimi duyuramayarak rezil oluyorum elin adamı kolunu ağzına sokup fiyuuuuvt diye öttürüyor karizmatik bi şekilde taksisine binip gidiyor. çok çalıştım ama çok dandik çıkıyor ses hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 öyle çalınca ıslık bazen ağzından çıkan tükürük nedeniyle parmakların ıslanabiliyo ve sende o parmakları pantolona felan sürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 iki elinin de işaret parmağı ve orta parmağını kullanarak dilinin ucunu ikiye katlıyosun öyle çalınıyo o. geç öğrendim ama kolay bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar