Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Bide çin seddini yumruklarken paradarbe sersemletme olacakmı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yok stamina yiğcek :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya ben cüce olcam öldürücem hepinisi keskin kılıçımla dayt :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Geyik özürlümüsün Kronos ? Kesicem dayt die geldi direk :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Pis Bizanslılara Ölüm ...! :)[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Aklıma bi fikir daha geldi ; Cannon'ları script haline getirebiliyorsun çift tıklayınca explose scp si ile baktığı yöndeki 30m içindeki herşeyi yokedebilir mesela bunu deed haline getirebilirsin , sonra satılır pentagram gibi , Yell : Satılık Cannon Deed,Sadece 50m Gel Vatandaş ( Fiat aslında 50m olmasada en az 3m fln olmalı nede olsa her bastığında ordaki herşeyi yoketcek.).[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Aha bir fikir daha , guild açılımlarını pahalı yaparsınız , guild açanlara şehir verirsiniz ve guild stonelar beylikler olur , kücük kücük şehirlere beylikler kurulur fln beylikler arası savaş olur chaos shield order shield verilmez savaş takımı arasına da ne bilem cutlass fln verilir osmanlı kılıcı gibin... nese :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ilk Girişte Bir Script Yazarsınız Irk Yerine Beyliklere GiriŞ Yaparsınız OsmanOğullarına Giris TelliOğullarına Giris Seferoğullarına Giris Faln Yaparsınız Güzel Olur.Sonra Birde Verdata Yaparsanız Orayada Şalvar,Sarık,Kaftan Yaparsınız Cok Güzel Olur ..[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená [Bu mesaj RaVena tarafından 13 Mayıs 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Oyunun adınıda değiştirelim bari :) yapanlara ayip olcak[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkes kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 The Hun's Online :)[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Biliyorum bana kızacaksınız ama bişi dicem bu kadar yorum var icraat yok...[signature][hline]DIE FIRE http://www.ultimatr.com/sozluk/msgoster.php?hede=2396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hep Yorum Olur Zaten hep lafta kalır bole seyler :-)[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Biri çıksın ben sponsor olurum desin, ben scriptleri yazarım.Kim olcaksa staff onada veririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya ben ayalarım shardda ciddi ciddi oturup uraşcakmıyız bunla önce şöle bi balkanları ortadoğuyu alan bir map yapın hele. Scriptler kolay ben mapden anlamiyorum :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Dur bi araştıram güzel bi map yaparız belki. De ucundan tutacak insanlar lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 siz bu projeyi yavaş yapın. tam başlarsınız, "ulan sen beni heklemiştin" falan deyip birbirinize girersiniz. yani: sizden cacık olmaz. (paticikten toplama adamlarla iş yapılmaz.)[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sikaynir bence senden cacik olur.Hemde epey güzel olur.Yoğurtu gömceksin ohh[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 harbiden güsel bişey yapılır he ayrıca paticikten toplama ile iş olmaz diyosunda buradan olmazsa nereden olacak bence bu iş üzerine gidilirse çok iyi olur.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 çok kasmayın bence konuyu açan şahsiyet bir mesaj atma girişiminde bile bulunmuo nerde server açmak dediği şekilde...[signature][hline]|==[]====> Die Fire <====[]==| Owner_Bloody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Web tasarımı konusunda yardımcı olurum HTML ASP PHP den anlarım .ayrıca irc server konusunda da tanıdıklarım var. ama malesef 15 hazirana kadar bu işlerle uğraşamam. mailim [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 php'de nasıl sock açarız? onu yazarmısın? çok merak ettimde.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ahgaehahehehe falan diyeceğine soruyu cevapla php asp html master? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 al sana bir ornek.. $baglanti = fsockopen("www.paticik.com", 80, $errno, $errstr, 30); if (!$baglanti) { die($errstr); } fputs($baglanti, "GET / /HTTP/1.0 rnrn"); while (!feof($baglanti)) { $satir = fgets($baglanti, 2048); echo $satir; } fclose ($baglanti); ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Kurtlar Vadisinde ses yok ?Enteresan?Konsey toplantısımı var acaba :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar