Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ottoman UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben cüce olcam öldürücem hepinisi keskin kılıçımla dayt :)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Unlive Bir AP Üyesidir..
ps: ANTI PH
Mesaj tarihi:
Aklıma bi fikir daha geldi ;
Cannon'ları script haline getirebiliyorsun çift tıklayınca explose scp si ile baktığı yöndeki 30m içindeki herşeyi yokedebilir mesela bunu deed haline getirebilirsin , sonra satılır pentagram gibi , Yell : Satılık Cannon Deed,Sadece 50m Gel Vatandaş ( Fiat aslında 50m olmasada en az 3m fln olmalı nede olsa her bastığında ordaki herşeyi yoketcek.).[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Mesaj tarihi:
Aha bir fikir daha , guild açılımlarını pahalı yaparsınız , guild açanlara şehir verirsiniz ve guild stonelar beylikler olur , kücük kücük şehirlere beylikler kurulur fln beylikler arası savaş olur chaos shield order shield verilmez savaş takımı arasına da ne bilem cutlass fln verilir osmanlı kılıcı gibin... nese :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Mesaj tarihi:
Ilk Girişte Bir Script Yazarsınız
Irk Yerine Beyliklere GiriŞ Yaparsınız

OsmanOğullarına Giris
TelliOğullarına Giris
Seferoğullarına Giris

Faln Yaparsınız Güzel Olur.Sonra Birde Verdata Yaparsanız Orayada Şalvar,Sarık,Kaftan Yaparsınız Cok Güzel Olur ..[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená

[Bu mesaj RaVena tarafından 13 Mayıs 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hep Yorum Olur Zaten hep lafta kalır bole seyler
:-)[signature][hline]I Will Back Some You.
¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦
The Murderer Lady Sementa Calorina ,
GrandMaster World Star
Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Mesaj tarihi:
siz bu projeyi yavaş yapın.
tam başlarsınız, "ulan sen beni heklemiştin" falan deyip birbirinize girersiniz.
yani: sizden cacık olmaz. (paticikten toplama adamlarla iş yapılmaz.)[signature][hline]- Zurna & Davul admin
- DataXXX Admin
- Köy Muhtarı (araya karıştı)
- Kurtlar Vadisi UO Shard Owner
- Sikaynır ownz her hakkı saklıdı®

redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
valla bu en defaultu
Mesaj tarihi:
harbiden güsel bişey yapılır he ayrıca paticikten toplama ile iş olmaz diyosunda buradan olmazsa nereden olacak bence bu iş üzerine gidilirse çok iyi olur.[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council
Mesaj tarihi:
php'de nasıl sock açarız?
onu yazarmısın? çok merak ettimde.[signature][hline]- Zurna & Davul admin
- DataXXX Admin
- Köy Muhtarı (araya karıştı)
- Kurtlar Vadisi UO Shard Owner
- Sikaynır ownz her hakkı saklıdı®

redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
valla bu en defaultu
Mesaj tarihi:
al sana bir ornek..

$baglanti = fsockopen("www.paticik.com", 80, $errno, $errstr, 30);