sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sürekli dizi izleyen bir çift olarak, LOST'un da gecikmesi ile, ikinci bahar izledik. Çok kısa bir sürede bitirdik ve çok keyif aldık. Her kanalda BİN tane dizi dönmüştür ve ben hiçbirini denemedim. Her hafta bir saatte TV karşısına geçmek bana uymuyor. Ancak premium hesap sonrası dizi sever biri oldum. Mesela kurtlar vadisi HİÇ izlemedim hayatımda. Şimdiii, siz değerli patilerden SAĞLAM dizi önerisi istiyorum. Çok bölüm olmasa tercih ederim. Elveda Sevgili iyi midir mesela? Ekmek Teknesinin bazı bölümlerini izlemiştim ama o da çok derin değil sanki. Sağır Oda dedi bi arkadaş, 24 tadında dedi. Var mı öneriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 canım ailem /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Yeditepe İstanbul Şaşıfelek Çıkmazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 haluk bilginer'in oynadığı bi dizi vardı "emret başkanım" (yamuluyo olabilirim) UK remake ama güzeldi dizi sağır odayı öneren arkadaşa bi sol kroşe vurabilirsin , watch?v=eV75XFp81Zk watch?v=phZ4jsrWolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sağır oda iyi başladı yalnız bayaa saçma bitirdi, zaten dizide bi süre sonra KV'den bile gaz bi hale döndü. ikinci baharı sevdiysen eskiden trtde yeditepe istanbul vardı onu da sevmen muhtemel.kadrosu da bayaa saglamdı. zuhal olcay,ugur polat ve emre kınay iyi zamanlarında,oktay kaynarcayla özgü namal da o zamanlar pek bilinmeseler de bayaa iyiydi. ismini bilmedigim yan karakterlerde de saglam oyuncular vardı.bayaa iyi diziydi bulabilirsen tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 BulletRide said: Yeditepe İstanbul Şaşıfelek Çıkmazı ek olarak nasıl evde kaldım(az bölum) çemberimde guloya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yedi tepe iyi gibi... derhal deniyoruz... Çok teşekkürler. Eşim de teşekkürlerini iletiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 o değil de kurtlar vadisi iyidir lan. en azından ilk iki sezonu. oyuncular falanda sağlam tiyatrocular vardı genelde. sonrasını izleme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Haluk Bilginer denmiş arada. O zaman "Tatlı Hayat" denmeden geçilemez İhsan Yıldırım'ı seviyoruz =) Sadece çok az bölmü CD de çıktı ama interneti arşınla. Sanırım bulursun. Not: Bulursan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kaygısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar