Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Orphus ta buldum. İzlemediyseniz kesin izleyin 12 dakikalik 5 e 5 pvp movie si. Hayvan güzel bi movie olmuş. Yanlız bu koreliler manyak işi çok ciddiye alıyorlar, adam futbol maçı anlatır gibi anlatıyor maçı.(Archer stun atıyor, gol gibi heyecanlanıyor adam ahah) Tık...[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 10 Mayıs 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 iyide link kırık :)[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 eger daha once izledigim movieyse archer ownz du galiba 4 kisiyi zaten tek basina aliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ana hakkaten kırıkmış :p Bu çalışıyo ama :p Bu başa baş gidiyor. Kimse 5 adam birden almıyor yani :)[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 he o zaman indiriyim bu baska:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 süper ya assasin kasassım geldi şu palus 36 da bi kırklayım direk assasin açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bakalım gorelım sımdı yukluyorum...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Eheuh Gercektende Guzel[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 wayss bunlar nası yayı bu kadar hızlı çekebiliyolar yaa... ?:?[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 wow sufermiş.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 lineage 2 oynamiyorum ama aklima daoc geldi 1.36 ilk versiyonda archerlar uberdi sonra direk feci sekilde nerflediler :) burda da tipik mmoprg nerfi gelir derim :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ehe nefr gelecek zaten ama sırf milletin bk bıkını kesmek için gelecek. yoksa archerların herhangi bir uberliği yok oyunda.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Onu bunu bilmemde 2 archerin yaptığı pvp kadar sıkıcı bişey yok :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 son gelen cleric direk yattı zaten[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: karakedi, 11 Mayıs 2004 15:00 tarihinde demiş ki: ehe nefr gelecek zaten ama sırf milletin bk bıkını kesmek için gelecek. yoksa archerların herhangi bir uberliği yok oyunda. uberligi yok dedigin adamlar nasil herkesi kesebilio abi allah askina birak ya.. uber adamlar her sekilde.. yaşın nerf!! :P lvl 45warrior vs lvl 45arhcer izledim yani fightera resmen acidim hadi freezing filan atti allahtan sona dogru ama oda kurtaramadi adami.. archer pvpsinde illa archermi olalim yani..[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 + olarak magein sona kalmasina uzuldum gormek istiodum bi lvl 60+ magein pvpsini keske ilk savasanlardan biri olsaydi tamam diziliş cok stratejikti ama.. :( varmi bildiginiz mage vs fighter videosu[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Arkadaşlar bu movie dosyasini 2 kere çektim. 2 sindede bozuk dosya şeklinde hata veriyor. Flashget kullandim fakat sonuç aynı. Forumdaki ilk dosya hatalı imiş.daha doğrusu açmıyor. Arkadaşın verdiği ikinci link e yani. hepinizin indirdiği linke tıkladim sorunsus indi. Ama malesef yine bozukç yani iki kere denedim olmadı. gelen dosya .zip uzantısı .wmw . fakat taşıyamıyorum dosyayı. extract da olmuyor. neden acaba?[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ftp://ftpvod.lineage2.co.kr/lineage2/ Burada bi sürü video var ama hangileri mage içerir bilemiyorum 3-4 tane indirdim rastgele hiç mage yoktu :P Bu arada flashget falan parçalara böldüğü için sorun çıkıyor olabilir. Bütün dl programlarını kapayıp öyle deneyebilirsin.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 enginar cok saolasin. sorun flashget te imis. güzel bir movie. archive icin ii bir parça.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar