MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Arkadaşlar Merhaba; Son 2.5 senedir düzenli olarak body-building e gidiyorum. Gelişim olarak çok zorlamadığım için kendimi ağır ilerliyorum ancak genede ilerliyorum =) ilerledikçe de ağırlıklar artıyor, dumbell, halter gibi elle kavramanın önem kazandığı serbest ağırlıklara geçiyorum. Ağırlık eldiveni kullanmama rağmen avuç içlerimin üst kısımları tahriş oluyor, su topluyor falan son zamanlarda. 6-7 aydır iyicene arttı hatta. Eldiven çok eskimiştir diye yeni eldiven aldım, onlarda da çok birşey fark etmedi. Böyle giderse bu tahriş nasıra dönüşür ve ibne gibi konuşmak istemiyorum ama ellerim güzeldir ve öyle kalmasını istiyorum :D Yoksa bu gidişle çıplak elimle sunta zımparalayabilecek duruma gelicem. Ne yapmamı önerirsiniz? Nemlendirici krem kullanmaya başladım, ama belki daha iyi bir yöntem/ilaç vardır bunun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 danimarkalı balıkçılar ilham kaynağımız, yaşasın nivea. şaka bi yana, nemlendirici kullandım bende genelde işimi gördü yani. vazelin süren tanıdıklarımda vardı ama ne derece farklı onu bilemiyorum. ama cok merak etmene gerek yok, çok aşırı zorladığım aralar su topluyo ardından yoğunluğu azaltınca düzeliyo hemen. kalıcı bişey olmaz heralde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 norveçli onlar =P, neutrogena da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Nemlendirici krem çatlamalara ve kuruluğa karşı kullanılır benim bildiğim. Bence sana daha kalın bir eldiven lazım, destek sağlayabilecek bir şeyler. Senin kullandıkların ağırlık elden kaymasın diye olanlardansa senin durumuna fayda etmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 eldiven ne marka kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mirage said: Bence sana daha kalın bir eldiven lazım, destek sağlayabilecek bir şeyler. Senin kullandıkların ağırlık elden kaymasın diye olanlardansa senin durumuna fayda etmeyebilir. aynen böyle. schiek kullanıyodum ben baya kalın. şu an eldiveni sadece barfikste pull downlarda filan kullanıyorum. onun harici hareketlerde arkadaş bisikletlerin bu tuttuğun yerdeki süngerlerden bulmuş almış, bara onu takıyorum hakkaten mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 "Arko nem" al, nemlendirici olması yeterli bi ton para vermene gerek yok. Her gece yatarken sürsen yeterli. Başka yapılcak pek bişi de yok sanırım bu konuda, ben de aynı dertten muzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Eldivenlerim Nike Marka, en kalınından aldım zaten. Kumaşın üstüne deri dikişli... ama daha iyi bi marka önerebiliyorsanız denemeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 nikelar diğerlerine göre baya ince. schiek veya harbingerlar direk bodybuilding eldiveni onlardan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ama bütün barlı/dumbbellı hareketlerde bisiklet süngerini öneririm cidden. 60 milyonluk eldiven resmen kullanmıyorum sırt günü hariç. 3 milyonluk sünger rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hmm.. Peki schiek veya harbingerları ankarada bulabileceğim yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 netten alabilirsin gittigidiyorda yada gym-markette var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Netten hangi boyunun bana iyi geliceğini nası seçicez =) Kimisi dar kalıplı oluyor XL kullanıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar