|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bende herb/mine var. Mine ı silip alch mı kassam diyordum. Ama getirisi yok sanırım pek. Bizim serverda da 25 30g flasklar max, bıde onu yaparken kendime de lazım. Mine'ı silmek yerine, herbi silip JC falan kasıcam galıba... Hem bana yararı olan hem de para kazanılacak bir prof yok mu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Herb + Alchemy para makinası. En azından benim için. Flasklar 20-25 gold arasında seyrediyor. 2 saatlik farmda zaten tonla icethorn ve lichbloom çıkıyor. 10 tane de frost lotus düşüyor minimum. AH'yi gün içinde kontrol edip 25 golda konan lotusları da çekiyorum. Raid saatinden önce bas flaskları yolla ah'ye en kötü 700-800 gold cebinde. 1 lotus = 25 gold 2 flask = 40 gold proclar cabası. 38 flask basıp 56 aldım, 18 tane havadan pot geldi. 360 gold. über. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sagittarius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Ama şöyle birşey war 3.2 patchiyle Frost lotus drop şansını azaltmışlar galiba.En güzeli biraz daha toplayıp flasklarda fiyat artışını beklemek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 proclama level a bakıyor mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 8-10 gundur her gün epic gem yapıyorum. 1 kere 4x procladı gerisinde hiç proclamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar