soulberry Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 şimdi geçenlerde arkadaş silent hill 3 diye bi oyun kurdu bilgisayara, oynadım baya. güzeldi, öyle fazla hareketli de değildi. böyle el göz yormayan, resmen film gibi oyunlar istiyorum (hatta filmi de çekilmişti zaten). tabi bu seriden başka öneriler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 fahrenheit ht tp://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_(video_game) bildigin film gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Eskiden direk film şeklinde oyunlar vardı. 10 yıl önce falan oynuyordum ps de hatta spy lı birşey vardı 3 cd hiç unutmam, baya ilginç bir oyundu.Aksiyondu. Adventure olarakta phantasmagoria falan vardı. ahhh ah. Artık yok sanırım öyle şeyler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 silent hill'i sevdiysen, resident evil'a bayılırsın. özellikle 3. oyunu harikuladedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 runaway die bi oyun var hatta 2 si bile var..çok eğlenmiştik biz oynarken o da film gibi bi oyun zaten ordan burdan bişiler alıosun başka yerlerde kullanıosun öle çok fazla bilg öz. ihtiyaçta duymuo sadece ing bilgin olması lazım eşyaların ne işe yaradığını çözmeni sağlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 film gibi oyun için hl2 öneririm. (Aradan bayağı zaman geçmesine rağmen tadı hala damağımda bir oyun) Tabi mutlaka oynamışsındır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mulgear6 said: fahrenheit ht tp://en.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_(video_game) bildigin film gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 soulberry said: şimdi geçenlerde arkadaş silent hill 3 diye bi oyun kurdu bilgisayara, oynadım baya. güzeldi, öyle fazla hareketli de değildi. böyle el göz yormayan, resmen film gibi oyunlar istiyorum (hatta filmi de çekilmişti zaten). tabi bu seriden başka öneriler arıyorum. İlacın burda Syberia 1-2. Mükemmel diyebiliceğim nadir oyunlardandır,oynarken tüm stressi alan müzikleri ve gözleri doyuran grafikleri tek kelimeyle büyüleyicidir.Aynı zamanda senaryosu ve puzzle ları ile beni benden almıştır,güzel bi video. http://www.youtube.com/watch?v=DxRTR4FjYRY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dreamfall the longest journey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar