Arden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Şirketin 2004 hyundai 1.3 benzinliyi kullanıyorum vitesi 2 den 3 e alımak istediğimde zorlanıyorum çok sert oluyo vites bi nevi kanırtıyomuş gibi hissediyorum kendimi.. 1-2 kerede debriyaja tam basamadim vitesi takmaya çalıştım.. Acaba sorun bundan kaynaklanıyo olabilirmi? Babamın tepeme çökmesini istemiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Şirkette babamın der gibi olmuş :) Araba çalışmıyorken de vitesler zor geçiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Vodan said: Şirkette babamın der gibi olmuş :) Araba çalışmıyorken de vitesler zor geçiyo mu? Denemedim ama denerim neyden kaynaklanabilir olsa bile? Bu arada öle bi niyetim yoktu gerçekten. Lafı nasıl istiyosanız öyle anlıyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 GİT BABANIN ŞİRKETİNE SİGORTADAN YAPTIRSIN ALLA ALLA ZENGİN BEBESİ! şaka bi yana şanzımandandır problemin, neden olacak başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Öyle bi niyetin var demiyorum zaten öyle gibi olmuş diyorum. Neyse agresyona gerek yok. Motor çalışmıyorken debriyaja basmadan vites değiştirebildiğin için, aynı şekilde zor geçiyorsa anlarsın ki şanzımandan falan. Yok zor geçmiyorsa debriyaja çamur atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bendede aynı model dizeli var 3ten ikiye çekerken çok seri olmam gerek yoksa tam geçiş esnasında titretiyor nedendir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Selam, Sankim senkromeçde problem var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar