Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

virus

YLL

Öne çıkan mesajlar

pati arkadaslar bilgisayarima virus girdi. netten kaspersky'i indirdim. tek kullanici hesabiyla kullaniyordum. fakat suanda admin olarak gorunmuyor. gorev yoneticisini kullanamiyorum. dolayisiyla kaspersky'a da izin vermiyor. msconfig'den avp secili gorunuyor. fakat bilgisayari yeni baslattigimda da calismiyor. formattan baska bir cozum yolu varmidir acaba?

oppss yanlis yere acmisim konuyu :( admin arkadaslar kusura bakmayin
Sosyal ağlarda paylaş

avast kur kurduktan sonra restart edicek ve sonra tarama yapıcak kendi windows tam olarak başlamadan önce. sonra ne çıkartırsa sil diyiceksin.
sonra regedit açabiliyor durumda olduktan sonra muhtemel gizli dosyaları görememe ve görev yöneticisini açamama sıkıntılarını regeditten düzelticeksin. sen regedit açabilene kadar ben de regeditte yapman gereken işlemlere bakarım netten.
aynısı başıma geldi böyle çözdüm. şuan sorunsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım arkadaş çoktan format attı ama olsun sonrasında karşılaşacak insanlar için.

bunu indiriyoruz.

bu gerekli herşeyi yapıyor.
ama oldu ki görev yöneticisini açamadık
bu işlemleri yaptıktan sonra

Başlat> Çalıştır> Aç Kutusu içerisine "regedit" yazıp ve "tamam" diyoruz.

Karşımızda "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" gelecek.

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionPoliciesSystem

anahtarlarının altında, sağ pencerede
"Disable TaskMgr" adında bir değer göreceksiniz. Ona sağ tıklayıp "değiştir" diyoruz ve "1" olan değeri "0" yapıyoruz.

ve bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim eklentiyi indirdip çalıştırdıktan sonra regediti açabiliyosunuz.
az önce konunun üstüne geldi tam kardeşimin pc sine girdi aynı virüs böyle sildim.
- avast kurdum scan ettim ne varsa sildim
- yukardaki programcıkı kurudm ne varsa sildim
- ccleaner yükledim. kayıt defterini temizledim.

reset temizdi.
%100 bir temizlik mi emin deilim diye tekrar scan ettim avast ve programcıkla sorun çıkmadı.

genelde usb lerden bulaşıyo bu zıkkım ve çok moda.
dikkatli olun.
usbleri ne kadar güvenirseniz güvenin scan etmeden bir anti virüsle açmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

3. formatımı attım. değişen birşey yok. virus D: ye yerlesmıs heralde. formattan sonra daha anakartın drıverını yuklemeden tekrar bulastı virus. tekrar attım. formattan sonra windows acılmadan guvenlı modda actım. antivirus yuklemeye calısırken tekrar bulastı. dedıklerınızı tekrar uygulayacagım.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle illet bişe işte o.
hijackthis ile kill procces yapabiliyosun onu da kur istersen.
ctrl+alt+del açamıyosun ya. hali ile ssvchost mu ne o çalışıyo ismi biraz daha farklı bi kaç harf fazlası var göz kandırcak güya çakal virüs. onu kill ediyosun sonra siliyosun filan.
ben de formata kadar gidiyodum da bu yaptıklarımdan sonra oldu.
umarım işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yaptiysam kurtulamadim. bircok seyi denedim. hersey tmm oluyor. fakat resetten sonra eski haline geri donuyor. seytan diyor at harddiski yenisini al!! boyle sinir bi durum yok!! herkes kurtuldum diyor ama nedense ben kurtulamiyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...