Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem resetleme sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ortak kullaniyorumda(daha dogrusu calisiyorum) ben kullandigim agin sifresi user name'i filan unutulmus resetliyim diyorumda dogru duzgun calisan bilgisayarin ag ayarlarina bisey olur mukine?
Mesaj tarihi:
Hangi şifreden bahsediyorsun anlayamadım tam. WLAN mı?

Modemi resetlersen WAN ayarların (adsl kullanıcı adı, şifresi vs), WLAN ayarların (SSID, şifreleme tipi, şifre, kanal vs), port forwarding/firewall ayarların ve benzeri ayarların sıfırlanır. Bilgisayarındaki ağ ayarları değişmez.

p.s. Modem'inde router ve WLAN olduğunu varsaydım.
Mesaj tarihi:
Tamamen anlatiyim madem wirelessden modeme baglanmaya calistigimda goruyo modemi ama baglan dedigimde sifre bile sormadan windows baglanamadi diyor.usbden ayarlari atamiyorum usb desteklemiyor modemin sahibide baya pimpirikli bi adam, ondan sorunsuz halletmek istiyorum.Modem ayarlarina bakicam sagolsun sifresini filan unutmus wan icin.ne onerirsin?

ps:modemde router ve wlan var
Mesaj tarihi:
usb'den ayar atma olayindan bahsediyorsan denedim ama onlardada wireless olmadigindan hicbir ise yaramiyor ayarlamak, yok eger baska bisey diyorsan bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Hangi modem hem kablosuz hemde usb ye sahip olupda etherneti yok bulamadim.

Modemin konsol sifresi %99 default tur, ethernetten baglayip makinenin konsoluna girilcek, baglanmaya engel olan sifre degistirilecek.

Ben mi problemi anlamadim onu anlamadim. ne dedigimi hic anlamadim.
Mesaj tarihi:
etherneti var usbsi yok anteni var.Default degil iste sitesinde modemin, sifre ve username icin ikiside default olarak admin diyor ama admin degil. Banada engel olan tek sifre bu sifre.Obur turlu direk baglanmaya wireless ile calistigimda sifre bile sormadan baglanamadi diyor.
Modemin markasi engenius.Boyle genius dusman basina
Mesaj tarihi:
bazi modem markalari 2 farkli konsol kullanabiliyor,
192.168.1.1 gibi birde 192.168.1.1 de admin admin i dene.

o sifrede olmazsa hard reset den baska care kalmiyor.
Mesaj tarihi:
Modemi adsl modem varsayarak; Ayarlarini bilmeden hard reset atarsan protokol icin username/pass leri, conn type i bilmiyorsan onun ayarlarini, v.b. gibi tum ayarlarini kaybedecegin icin tekrar default modem ayarlariyla baglanabilmen imkansiz.
  • Yeni Oluştur...