Mille Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ortak kullaniyorumda(daha dogrusu calisiyorum) ben kullandigim agin sifresi user name'i filan unutulmus resetliyim diyorumda dogru duzgun calisan bilgisayarin ag ayarlarina bisey olur mukine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hangi şifreden bahsediyorsun anlayamadım tam. WLAN mı? Modemi resetlersen WAN ayarların (adsl kullanıcı adı, şifresi vs), WLAN ayarların (SSID, şifreleme tipi, şifre, kanal vs), port forwarding/firewall ayarların ve benzeri ayarların sıfırlanır. Bilgisayarındaki ağ ayarları değişmez. p.s. Modem'inde router ve WLAN olduğunu varsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Tamamen anlatiyim madem wirelessden modeme baglanmaya calistigimda goruyo modemi ama baglan dedigimde sifre bile sormadan windows baglanamadi diyor.usbden ayarlari atamiyorum usb desteklemiyor modemin sahibide baya pimpirikli bi adam, ondan sorunsuz halletmek istiyorum.Modem ayarlarina bakicam sagolsun sifresini filan unutmus wan icin.ne onerirsin? ps:modemde router ve wlan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 modemin sifresi muhtemelen standarttir, ethernet ile modem konsolundan sadece wireless sifresini degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Başka bilgisayarlardan denedin mi peki? Bana modemden çok senin bilgisayarındaki ağ ayarlarından kaynaklı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 usb'den ayar atma olayindan bahsediyorsan denedim ama onlardada wireless olmadigindan hicbir ise yaramiyor ayarlamak, yok eger baska bisey diyorsan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hangi modem hem kablosuz hemde usb ye sahip olupda etherneti yok bulamadim. Modemin konsol sifresi %99 default tur, ethernetten baglayip makinenin konsoluna girilcek, baglanmaya engel olan sifre degistirilecek. Ben mi problemi anlamadim onu anlamadim. ne dedigimi hic anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 etherneti var usbsi yok anteni var.Default degil iste sitesinde modemin, sifre ve username icin ikiside default olarak admin diyor ama admin degil. Banada engel olan tek sifre bu sifre.Obur turlu direk baglanmaya wireless ile calistigimda sifre bile sormadan baglanamadi diyor. Modemin markasi engenius.Boyle genius dusman basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bazi modem markalari 2 farkli konsol kullanabiliyor, 192.168.1.1 gibi birde 192.168.1.1 de admin admin i dene. o sifrede olmazsa hard reset den baska care kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o ip denedimde zaten simdi atsam reset modemin ayarlarini filan bilmiyorum fark eder mi default biraksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Modemi adsl modem varsayarak; Ayarlarini bilmeden hard reset atarsan protokol icin username/pass leri, conn type i bilmiyorsan onun ayarlarini, v.b. gibi tum ayarlarini kaybedecegin icin tekrar default modem ayarlariyla baglanabilmen imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Saolun cok servis saglayici kapamis hatti disardan girilmeye karsi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar