Befounder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Merhaba, Bu kartepe denen yeri daha yeni duydum, nasıl bir yerdir? gidenler anlatabilir mi? fiyatlar, otellerin öğrencilere bakışı? Ayrıca arabayla giden şoför kardeşlerim, yol nası, zincir gerekir mi, çok mu virajlı, bi tecrübelerini paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bir kere gittim,beğenmedim ama genel olarak söylenilenleri aktarayım sana Kocaeli'de Kartepe,Maşukiye'nin biraz ilerisinde.Bildiğim kadarıyla 20km'den fazla pisti var ama işletmeler çok berbat Tesislerde fiyatlar aşırı uçuk ve başka ünlü kayak merkezlerine gittiysen küfredip anında dönmene sebep olabilecek kadar kötü,menüler vs. ayrı bir saçmalık.İçinde 4-5 sucuk olan soğuk sandvic 5.5 milyon mu neydi,sıcak şarapta arkadaş içmişti 12 milyon mu neydi Pistlerde bir ton acemi var,böyle nasıl desem piyasa yeri yani kayak takımını kapan veya kiralayan damlıyor adam gibi kayamıyorsun mallar yüzünden,birde acemilerin yoğunlukta olduğu bir mekan için çok zor ve tehlikeli bölümler var pistlerde, herşeye rağmen snowboard kayacak biri için ideal bir yerdir aslında,ama geri kalan şeylerin tamamından kalır.Uludağ'ın çeyreği bile edemez öyle diyeyim. Gerçi 2000'lerden sonra kurulmuş bir yer ve ben gideli bayağı oluyor,bayağı değişmiş olabilir ama bilmiyorum.Daha iyi araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar