Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 20:37:ERROR:(help.scp,64)Can't resolve 20:37:ERROR:(help.scp,64)Can't resolve 20:37:ERROR:(help.scp,64)Can't resolve 20:37:ERROR:(help.scp,64)Can't resolve 20:37:ERROR:(help.scp,65)Can't resolve 20:37:ERROR:(help.scp,77)Can't resolve help sistemim de html gumplar bulunmakta bu errorleri aliyorum ne tavsiye edersiniz ?[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 konuyla alakası yok ama rc3'ü nereden çektiğini söylermisin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 uobrazil.net[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Tam anlamadim ancak anladigim kadariyla ne kadar dogru olur bilemem ama bazi kodlari server tanimlayamiyo,ayiramiyo Bunlar help.scp nin icinde gibi kodlar.Bu kodlar php tabanli kodlardir.Yani sanirim scripting dilinde boyle bir kod yok.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 55i de problem cikartmadi html gump olduğundan bir zararı yokda sinir ediyor adamı[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Daniel_Xavie, 14 Mayıs 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Tam anlamadim ancak anladigim kadariyla ne kadar dogru olur bilemem ama bazi kodlari server tanimlayamiyo,ayiramiyo Bunlar help.scp nin icinde gibi kodlar.Bu kodlar php tabanli kodlardir.Yani sanirim scripting dilinde boyle bir kod yok. defol git ya php tabanlı kodlarmış lol. birde scriptsharing falan açmışsınız ya tam yarıldım. git kendini geliştir.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Git bayıl bir kö$ede! olmadı at kendini bi yerden a$$a..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şu yazıları bold yazma arkadaşım. kör müsün?[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya kavganın yeri değil şimdi sikeynir sanada diyeceğim şu herkez herşeyi bilmek zorunda değil forumların %99'u ile polimiğe giriyorsun herkez nefret ediyor senden kısacası senin yaşaman suç ![signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: sikaynir, 14 Mayıs 2004 21:07 tarihinde demiş ki: şu yazıları bold yazma arkadaşım. kör müsün? Saane be bulum.. Korum ben goremiyom. lol[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 giga neyse ben sana yinede yardım etmeye çalışayım. revision serisinin artık hiçbir geçerliliği yok, downloadlarıda kaldırıldı sphere'dan. nedeni ise: 55i'den daha fazla bug'a sahip ve o proje kaldırıldı bir çok bug nedeniyle. bu oluşan hatalar bazı kodlama hatalarıdır. scripti buraya gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım. bir tek bu gumplarda değil. ev sistemi v.s. olaylarda da çok bug yaşarsın.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sikaynir scripti buraya yollarsam ne mantiği kalicak eheheh millet kapsin diye yolluyamam sadece consolda hata veriyor onun dışında problem yok[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 evet help menüsü çok gizli bir script olabilir. dimi ama? hata veren yerini yapıştırabilirsin mesala? off offf![signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tamam hallettim...[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 neymiş sorun? nasıl çözdün? bizimlede paylaşırmısın?[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: sikaynir, 14 Mayıs 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 14 Mayıs 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Tam anlamadim ancak anladigim kadariyla ne kadar dogru olur bilemem ama bazi kodlari server tanimlayamiyo,ayiramiyo Bunlar help.scp nin icinde gibi kodlar.Bu kodlar php tabanli kodlardir.Yani sanirim scripting dilinde boyle bir kod yok. defol git ya php tabanlı kodlarmış lol. birde scriptsharing falan açmışsınız ya tam yarıldım. git kendini geliştir. Senin seviyen burdan belli oluyor.Ben sorunun cevabi su diye birsey soylemedim.Gigabyte adli arkadasimiza sadece yardim etmek istedim belki yanlis belki dogru bilmiyorum ama onerimi soyledim ancak senin seviyen burdan anlasiliyor.Bence senin paticik bunyesinde bir yerin yok herkez senden nefret ediyor.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sevmeyin ne güzel ehe. lol ya.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Balonu patlamadan burdakilere laf yetiştirmek sux.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 coder +1 bahsettiğimde buydu.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: TheCoder, 14 Mayıs 2004 21:28 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 14 Mayıs 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Tam anlamadim ancak anladigim kadariyla ne kadar dogru olur bilemem ama bazi kodlari server tanimlayamiyo,ayiramiyo Bunlar help.scp nin icinde gibi kodlar.Bu kodlar php tabanli kodlardir.Yani sanirim scripting dilinde boyle bir kod yok. 2 şey söyleyecem ama darılmak yok ; 1-) Sphere scriptin içinde böyle kodlar var htmgump diye geçer bildiğin html kodlarini içerir 2-) Bunu bilmeden sphere scripting sitesi zor olmuyormu.. Bak TheCoder ben scriptingde gralim falan demiyorum ama bugune kadar limbscomp scriptlerini ben yazdim ve bilgim var tamam eksiklerim olabilir ancak bunlari da telafi ederim bilmiyodum ve ogrenmis oldum siteye gelince zor olmuyor cunku ben siteyi acarken html gump bilmem gereken bir sey yoktu yani siteye script yazip eklemiyorum cesitli yerlerden script toplayip ekliyorum.Bir baglanti kuramadim yani.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gibilerini sildim yerine return 1 ekledim çözüldü[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 saol coder[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 daniel sen şu undeadların ışıkta yaşayamayacağını bilmeyen adam değilmisin? LOL[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Coder gibi yaptığımızda cok boktan oldu onun için sildim :) yinede saol bu arada nin yerinede return 1 koydum ama ne kadar doğru bilmiyorum :) kafam karıştı 55i deki htmlgump ile alakası yok gibi birşey[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yani şeymi demek istiorsun oraya hatali script eklerlerse nerden anlıycaksın? Yani script sitesi açanın kendi script yazıp koymasa bile hatali yada bilerek bug gömülmüş scriptleri tespit edip siteden çıkartması için bilgi sahibi olmalımı diorsun Coder?[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar