Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bugün farkettim, dün yoktu bu ya :) arama sonuçlarını kendine göre rankliyosun. ilginç bişey. neleri değiştirir bu acaba?saçma başlık iz naays o yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 benim ranklediklerim banamı yarıcak yoksa bütün dünyayamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha arama sonucuna comment bile varmış. bayaa iyileştirir bu gugıl arama sonuçlarını. adamlar google = internet olma yolunda devam ediyor emin adımlarla :) edit: anladığım kadarıyla direkt olarak sana, endirekt olarak diğer kişilere. yani önce sen istemediğin bi sonucu görmeyeceksin, senin gibi seçim yapanların miktarına göre de sonuçlarda aşağılara gidecek sanırım o arama sonucu da. hatta ülkeye göre de değişir bu bence. hatta hatta şehre göre bile değişen sonuçlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben şimdi baktım ama ööle bişi göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 google.com.tr, daha dogrusu turkce localize edilmis aramalarda google wiki aktif degil. daha fazla bilgi icin; http://www.google.com/support/websearch/bin/answer.py?answer=115764 neredeyse 1, 1.5 aydir mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abicim nası ya, ben daha yeni gördüm :) evde sürekli böyle arama yapıyorum ben. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 http://googleblog.blogspot.com/2008/11/searchwiki-make-search-your-own.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Google hesabına login olmazsan çıkmıyor. Ondan farketmemiş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aaa evek, noob beni ehuehe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 google picture olayı da vardı. resmen kullanıcıyı kullanıyorlar kendileri için. amerikan emperyalizmine katkıda bulunmayın, filistine yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hos olmus ama tabi sürekli login olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bende niye çıkmıyo ya loginim de üstelik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Türkçe aramalarda çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar