devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 .:Poison&zebula::. :) beyler poison skilliminin selme hizini nerden ayarliyacagimizi bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 nebula scp lerindeki magery scp sini aç aşalara doru in orda poison gainle ilgili satırları görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 [itemdef i_poisonlvl] name=poison gain id=i_memory type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay On=@Equip timer 3 On=@Timer if ( == 1) cont.poisoning ( + 1) elseif ( == 2) cont.poisoning ( + 2) elseif ( == 3) cont.poisoning ( + 3) elseif ( == 4) cont.poisoning ( + 4) elseif ( == 5) cont.poisoning ( + 5) elseif ( == 6) cont.poisoning ( + 6) elseif ( == 7) cont.poisoning ( + 7) elseif ( == 8) cont.poisoning ( + 8) endif attr attr_decay remove return 1 bunu buldum simdi ne yapacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Aksam Ozeline Yollayayım ben sana tam acıklamalı[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Devilsworld aradığın değerler az scpnin sonunda.Biraz daha aşşağılara in bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar