Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ev yapmak istiyorum,Faust 'un gösterdigi ,verdigi hicbirlink calısmıyor MOE'nin acılımını bilmedigim için programıda bulamadım. Bu pğrogramı indiren,hangi program oldugunu bilen varsa yardım edebilirmi,Fasut birşey demiş: hebele hebele ..... hebele yaptıktan sonra .extract evim.txt 1 bunu anlıyamadım ,bunu sphere dayken hazırlayıp oyundamı diyicez desem komik olurmu(bence olur),anlıyamadım Şimdiden hepinizie teşekurlerimi sunuyorum...[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Sen İyi Bir arama yaptıgına emin misin ? :tebrikz: Bak Asagida Arama diye bi link yada üstte tutorial ve uo adresleri var [signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 [Bu mesaj LadySementa tarafından 14 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mess with the best Die like the rest Olacak o.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 OFFF arama yapmadım çünkü biliyorum , Okudum Faust'un yazdıgı yazıyı sende benim yazdıgım yazıyı okudunmu? okmamışssın okusaydın görürdün neden konu açtıgımı İmzada hata yok : Tactical Ops delisi olarak eminim böyle degilsede farketmez anlıyan anlar ne oldugunu...[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Okudum arkadasım . oradaki uo adreslerini gezsen mutlaka bulurun yada gir google mesela aradıgın program hebele *Hebele Ultima online* mutlaka karsına o progranla ilgili web sayfası cıkar zaten sizin gibiler icin yapılmıs bir sayfa o Üsenme[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ULAAAAAANNNNNN ne demek sizin gibiler o sayfa senin gibiler için yapılmıs esas mal insan beni delirtme ne diyorum bak bakalımmmmmmm 'programın ismini bilmiyorummm ,siz biliyosanız söyleyin bulayımmm' sende bunları anlıyacak anlama yetisi varmı ? Onuda sen bul artık,illa hiçbişeyi tam olarak okumadan laf sokuşturcaksınız millete allahım yarabbim ya of be bi kerede adam gibi cevap veren biri çıksın yardım mı ediyo,cocukmu dövuyo belli degil.[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bak Simdi Internet Explorer Tarama Sayfasını acıyosun http://www.google.com hah orda arama yerine bi kere tıkla mou ultima online yaz ARKADASIMMM[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Gumm, 14 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki: OFFF arama yapmadım çünkü biliyorum , Okudum Faust'un yazdıgı yazıyı sende benim yazdıgım yazıyı okudunmu? okmamışssın okusaydın görürdün neden konu açtıgımı İmzada hata yok : Tactical Ops delisi olarak eminim böyle degilsede farketmez anlıyan anlar ne oldugunu... gumm verceğim adresden cek istersen
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.twilightmanor.net/cel/download.php?id=210[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Gumm hem yardım istiyosun hemde insanlara laf soktuğunu sanıyosun.. Böyle yapınca antipati topluyosun,şahsen benim sana yardım edesim gelmiyor. Bence bi soru sorduğunda sakin ve saygılı olsan daha iyi edersin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Brook Tebrik Ediyorum Ya Bu tur insanlar bide biz biseyden anlamıyoz diye birilerine catıyolar saygılı ol[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ohooo siz kendinize göre konusun ben yazdım orda yazdıgım halde bana bildigim birseyi bilmedigi halde söylerse ben ona nası sakin olabilirim ben olamam karakterim böle cabuk sinirleniyorum ne yapayım alla alla ayrıca bayadır arıyorum bir sürü prog. indirdim ne oldugnu bilmeden içlerinden biri Mou çıktı şansıma busefer win.rar hata vermeye başladı onuda ayarlayınca yapicam + link için sagol bir onada bakayım son bişey ,bişey bilmedigimi sen nerden biliyorsun , brook: ben laf sokmadım bana laf soktular onu söliymde sende bana laf etme
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya ne laf atmasi newbie herif Terbiyesizlik yapma İnsan ol su ortamı bozma[signature][hline]I Will Back Some You. ¦¦¦ <-[{ I LoVe You AySeGuL }]-> ¦¦¦ The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Hatalı Kullaniyorum Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 lan ne için tartışıyosunuz ya adam ögrenmek istiyo işte ne güzelll....!!! Ben de bir pok ögrene bilsem ne iyi olcak ama işte yavaş yavaş sindire sindire ögrenmeye calışıyoz milletin ögrenme hissini kırmayın yaff...!!!
sikaynir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bu kadar sorun olan ne? Linki verdim tamam susun.[signature][hline]- Zurna & Davul admin - DataXXX Admin - Köy Muhtarı (araya karıştı) - Kurtlar Vadisi UO Shard Owner - Sikaynır ownz her hakkı saklıdı® redhot, 14 Mayıs 2004 16:35 tarihinde demiş ki: valla bu en defaultu
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Locked..[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
LioN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 vay ra, ownz olduğun yetmiyor birde topicmi kitliyorsun? modmu oldun gizliden?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 espri ya ne modluğu heran banlanabilirim :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 du bende balaim .kick gule gule.. lol[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı...
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: RRa, 14 Mayıs 2004 21:03 tarihinde demiş ki: espri ya ne modluğu heran banlanabilirim :) Allah o gunleri gostermesin :P Bu arada insanlara bu kadar kolay tepki gostermede buranın ustune yok valla tek kelime :lol::D:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D :lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::lol: Crafted By BoneCrusher[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Yok vazgeçtiler banlanmıyorum * günde bir kere banlanma durumuna düşmek sux *[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Öne çıkan mesajlar