Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Tv ve Kılıçdaroğlu...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:
Topbaşın cevabı güzel dosyalar ile ilgili , madem elinde dosya var neden bu yanlışa ortak olup gerekli mercilere bildirmiyorsun , savcılığa vermiyorsun diyor.

Kılıçdaroğlu da devamnlı her haber söyleşisinde gelsin dosyaları çıkarıyim ben soru sorayim o cevaplasın diyor. Televizyona çıkalım hadi hadi diyor. İnsanın gerçekten amacı yolsuzluğun önüne geçip hakkın adaletin yerine getirilmesi olsa Topbaşın karşısına geçmesini beklemez hemen dosyaları savcılığa verir.

Ama amacı dosya var deyip polemik yapıp reyting isim yapmak istiyorsa aynen şu an Kılıçdaroğlunun yaptığını yapar. Bu yüzden hiç samimi bulmuyorum bu adamı. Madem yolsuzluk var suça ortak olma git ver savcıya. Yok vermem ben savcının arkasına saklanmasın diyor. Yuh dedim bukadar da televizyon çocuğu olma heveslisi olunur :).

AKP mahkemeye verildi, "laiklik karşıtı odaktır" kararı çıktı da ne oldu? Millet ne kadar anladı bunu? Demek ki uğraşmaya değmiyormuş, demek ki yargı yoluna gidip bilimsel ispata gitmektense halka anlatmaya çalışmak daha mantıklıymış.

Sen kişisel hakaretlerden öte geçemeyen bir partinin destekçisi olarak sakın "kılıçdaroğlu polemik yapıyor" deme. Adam en azından hakaret etmeden belgeli konuşuyor.

Topbaş eğer cesareti varsa çıkar adamın karşısına, ama zannetmiyorum o cesarete sahip olabileceğine. Melih Gökçek ve öncekilerden sonra yemez diye düşünüyorum.

Horizon sonuç olarak yine kitlendin, gereksiz/başarısız savunmalar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon kılıçdaroğlu tabi ki bunu yapacak. Adam bir politikacı. İşi bu. Sabah evinden kalkıp parti binasına gidiyor. O dosyaları politik hayatta yükselebilmek için kullanıyor. Ve bu normal.

Tuncay Güney'i terete de çıkartıp sağa sola bok attırmakla, ya da gerçekten ülkede darbe yapabilecek bir örgütün ve derin devletin ortaya çıkartılabileceği bir davayı siyasi rakipleri karalamak için kullanmakla aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Yuh yanı subzero akp genclık kollarındayım yada tarıkatcıyım fln deseydın ...Medya bı gun chp yandası bı hareket yaptı laf edıyosunuz serıat gelsın dıyın yeter kısacası ne bu bea gıdınde kurtulalım

Abooooo ben bunu görmemiştim :)

Deli kuyaya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış demiş bazıları. Benim olayım burda Chp yi tutuyorlar hebele höbele değil bunu söylemiştim evet başlık öyle anlaşılmış ama ben olayı oraya indirgeyerek ulusal kanalların yaptığı parti propangalarına çekmek istemiştim. bu Chp olur Akp olur Mhp olur hiç farketmez benim için , ben bu düzene karşı olduğumu belirtmek istemiştim. Özgür medya , düsürt medya ayaklarını çekenlerin bunları yapmaması gerekir demiştim. Dedim ama kime dedim. Anlayanlar olmuş onun için çokta yanlış yazmadığımı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

çok şey istiyosunuz . nerden çıktı bu demokrasi sevdaları ya olmaz olamaz önce bi evrim geçirmek lazım homozokiens fln . böyle egoismin ve nefretin olmadıgı. marksist düşüncenin farklı yorumlandığı diyelim =P

dünyanın heryerinde

Medya

birilerinin maşasıdır. İnternet daha temizdir kanımca.Yada okadar kirliki hepsi bir denge içinde nette. iyi sabahlarB)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...