Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Okul puanı öss'ye girmeden nasıl öğrenilir?Ösym yardımcı olur mu bu konuda bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 okul yardımcı olur geçen senelerde senin not ortalamana/okul sırana sahip ögrencilerin kaç aldıgına bak puan olarak (bi liste olmalı panolarda filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aslında okul puanımı biliyorum 80 ( Meslek lisesi ) 0.24 le çarpılıp geliyor bu.2. bölüm yaparsam düşücek bu puan işte o puanı öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 0.3 ile çarpılıyor işte say2 falan tercih edersen. 0.3>0.24 olduğundan bir yerlerde bir yanlışlık var neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://dogrutercih.com 'da aobp hesaplayıcısı diye bir programcık var, oraya bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yanlış hatırlamıyorsam öğrenemezsin. Çünkü okulunun öss deki başarı düzeyide okul puanına ektili oluyor. Sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Tabi ki tam olarak öğrenemezsin, sadece yaklaşık değerini öğrenirsin. Verdiğim linkteki programda zaten okulun geçmiş sezondaki başarısına ve senin okuldaki sırana göre bir puan çıkartıyor, keza rehberlikçiye, müdür yrd.na falan gittiğinde o da aynı şeyi yapar; sahip olduğun ortalamayla mezun olan öğrencilerin geçmişte kaç puan aldığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 olur da bu sene okulundaki herkes bir yere hayvani puanlarla girer o zaman çok değişir işler. misal bizim okul sonuncusu 64 puan aldı bizim senemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben de o ihtimalin duacısıyım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 herkez 70 ten hesaplar bende 62 den hesaplıyorum benim okul sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Seneye 0.3 0.6 olcak habern olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 meslek lisesinden gelen ham puanı bölüm içi tercih yaptıgında 1.04 ilen carpıyorlar 0.24 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ben okulda son 10daydım 0.8le çarptığında 70 e denk gelen bi puan geldi bana okuldan, tabi 2005te . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla değişicek söylentileri var öyle bişi olur ise sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu saatten sonra nereye değişiyo.. bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bişey büyük ihtimal değişicekmiş. ya derslerin katsayıları ya da okul puanı. yapmadıkları şey değil değiştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar