GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.airrivals.web.tr/ http://www.airrivals.web.tr/ Türkçe betada bugün başladı. Eski adıyla space-cowboys,aşağılarda eskiden kalma konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 indiriyorum bakalım güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bunu /m/ deliler gibi oynadı vakti zamanında. Ben biraz bakmıştım fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 airrivals.web.tr de forumuna yanlış yönlendirio , AirRivals alternatif adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oyun çok iyi. malum serverlar henüz boş oldugundan delay de çok az. ama oyun cidden çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 merak ettim; bi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Phyxantar said: oyun çok iyi. malum serverlar henüz boş oldugundan delay de çok az. ama oyun cidden çok iyi Henüz reklamı yapılmadı, yapılınca büyük ihtimal dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 benim nick phyx level 27 oldum. oynayan varsa bana ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Merak ettim. DL edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oyun güzel olmuş ama server bomboştu ben baktığımda. türkçe ye güzel çevirmişler(seslendirmeler filanda hoş olmuş). türkçe versiyonunu sildim.bi ara yurtdışı serverlarında deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Serverlar doldu şu anda ,reklamı yapılmamıştı betadaydı, 2-3 gundur betadan çıktı. 2.server açıldı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Of downloaderı bneci çıktı. Devamlı bi durduruyor bi next demek gerekiyor falan. 2 kere bıraktım yattım, patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 az daha uğraşılsa hentaiye kaçacak bir bannerı var oyunun, endişeliyim oynamaya değer olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 quest yok, sss yok vs vs düz grind yaptım beta diye mi, yoksa sorun bende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Questlar ,görevler altından ulaşabilirsin , çalışıyor, SS kendisi oyunun orjinalinde öyle çok az. Oyunun başında türkçe eğitim var, gerekli ön bilgiyi veriyor, kalan bilgiler forumdan sağlanabilir. board.airrivals.org adresine bakabilirsin bilgi için veya http://aircodex.org/ Buda ing. kaynak gayet detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu gamefore ogame'in firması de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 evet http://www.gameforge.de/content/view/24/23/lang,en/ Buda firmanin diğer oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 metin2 de onlarınmış. ya şimdi daha yeni başlamış oyun oynamadan bok atmak gibi olacak ama. ben bu tarz firmaları sevmiyorum abi. oyunu kendileri yapmadıktan sonra çok zor olur bu işler. gidicek esas yapımcıdan patch fln isteyecek. bir sorun oldu mu çözümü bekleyecek fln... dağıtıcı bir firma bence oyun firması olarak görmem kendilerini. yapımcı kendileri olsa oynrımda yoksa salla. ha bir stüdyoyu bağlarsın kendine çalışırsınız ortak tmm bunların yaptığı oda değil. neyse inş güzeldir oynayanlara başarılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Valla metin2 benim oynayabileceğim bir oyun değil mesela ama airrivals konsept ve pvp olarak eğlenceli bir oyun ,birde eski bir oyun aslında bu,epeydir gameforge'da ,sadece türkçeleştirilmesi yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ha o zaman olabilir. fazla bug fln yoktur millet uğraşmaz onla. çünkü başka türlü oldumu bir süre sonra beceremiyorlar yönetmeyi ve patlıyor oyun. örnek: knight online amerikan serverı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Oyunun b-gear için dediği ''ayrıca kendisi uzun menzile sahip bir bombardıman gemisidir'' ne anlama geliyor? Gelişmiş silahlarda daha iyi range i var gibi bir durum değil umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Devam eden var mı? Level 50 küsür oldum @crazytotem çeviri hatasıdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 knight online volume 2 olucak hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bende başladım bakalım Patchleri yapıyor şimdi güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Level kasması biraz zor ama sonrası aksiyon zevkli bence. Konseptin değişik olması artı yanı Eksi yanlarını saymıyorum :p var baya ama oynatıyor kendini yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar