Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airrivals türkçe beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phyxantar said:
oyun çok iyi. malum serverlar henüz boş oldugundan delay de çok az.

ama oyun cidden çok iyi

Henüz reklamı yapılmadı, yapılınca büyük ihtimal dolar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun güzel olmuş ama server bomboştu ben baktığımda. türkçe ye güzel çevirmişler(seslendirmeler filanda hoş olmuş).

türkçe versiyonunu sildim.bi ara yurtdışı serverlarında deniycem.
Mesaj tarihi:
Questlar ,görevler altından ulaşabilirsin , çalışıyor, SS kendisi oyunun orjinalinde öyle çok az.

Oyunun başında türkçe eğitim var, gerekli ön bilgiyi veriyor, kalan bilgiler forumdan sağlanabilir.

board.airrivals.org adresine bakabilirsin bilgi için veya

http://aircodex.org/

Buda ing. kaynak gayet detaylı.
Mesaj tarihi:
metin2 de onlarınmış. ya şimdi daha yeni başlamış oyun oynamadan bok atmak gibi olacak ama. ben bu tarz firmaları sevmiyorum abi. oyunu kendileri yapmadıktan sonra çok zor olur bu işler. gidicek esas yapımcıdan patch fln isteyecek. bir sorun oldu mu çözümü bekleyecek fln... dağıtıcı bir firma bence oyun firması olarak görmem kendilerini. yapımcı kendileri olsa oynrımda yoksa salla. ha bir stüdyoyu bağlarsın kendine çalışırsınız ortak tmm bunların yaptığı oda değil. neyse inş güzeldir oynayanlara başarılar :D
Mesaj tarihi:
Valla metin2 benim oynayabileceğim bir oyun değil mesela ama airrivals konsept ve pvp olarak eğlenceli bir oyun ,birde eski bir oyun aslında bu,epeydir gameforge'da ,sadece türkçeleştirilmesi yeni.
Mesaj tarihi:
ha o zaman olabilir. fazla bug fln yoktur millet uğraşmaz onla. çünkü başka türlü oldumu bir süre sonra beceremiyorlar yönetmeyi ve patlıyor oyun.
örnek: knight online amerikan serverı^^
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Level kasması biraz zor ama sonrası aksiyon zevkli bence.

Konseptin değişik olması artı yanı

Eksi yanlarını saymıyorum :p var baya ama oynatıyor kendini yinede.
  • Yeni Oluştur...