WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 odev yapmam lazim office xp lazim imdat yoksa sinifta kalicam acele .ads.f[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ödevi illaki office ile yapmana gerek yok. aynı formatta kaydedebilen staroffice ya da openoffice'i deneyebilirsin. adreslerini şu anda hatırlamıyorum. ikisi de bedava.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 06 Şubat 2003 07:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bizim hoca microsoft word diye tutturdu ordaki resimleri kullancakmisiz falan filan olum kalim meselesi uhu imdaat ben yaz tatili yapmak istiyorum askfja[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sen bu adresten openoffice'i indirmeye başla ben sana o clipboard resimlerini bulmaya çalışıcam. ama söz vermiyim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben windows office istiyorum :P ama bunu indiriyorum suan icq 71743557 beklerim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoca bu dosya cok buyuk burda dl limiti var ve biz limiti 5 katla astik akabinde dl yasagi var bizde dl yaparsak ay sonuna kadar 500 dolar ceza odiycez[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kusura bakma ama elimden başka bişey gelmiyo. ms office'in daha küçük olmasını mı bekliyordun? benim burda asıl yapmam gereken topic'i kilitlemek, yine de elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. bu arada office clipboard resimlerini bulamadım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 dsdk ben napicam yarin sabaha yapmam lazim odevi soleasd[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 kazaadan office xp bulabilirsin 400mb cık :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yarın yapman gereken ödev için ancak bugün panik olduysan yapamamanı diliyorum. Aklın nerdeydi bugüne kadar![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Qui, 06 Şubat 2003 13:57 tarihinde demiş ki: Yarın yapman gereken ödev için ancak bugün panik olduysan yapamamanı diliyorum. Aklın nerdeydi bugüne kadar [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 soyle diyim o kadar cok odev varki bu odev son gune kaldi butun okulu gezdim turklere benzemiyolar vermiyoalr cd patladi ders kaldim dersten uuhf a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar