quuq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kardeşimle aramda 3 yaş var ergenlikten yeni çıktı diklenmeye başladı bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kardeşimi öldürene üstüne para bile veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 3 yaş var abimle benim aramda. ben 23 üm abim de 26 oluo galiba evet. hala kavga ederiz, ağız dalaşı fln değil. yumruklu tekmeli, hala dayak yerim. boyum 1.85 vardır heralde 110 kilo falanım. adam yarım kadar, dövemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abilerde bonus oluyor kesinlikle eminim. kardeşinden on santim kısa ve kardeşi kas yapmış olan bir arkadaşım var, adam hala dövüyor, biri 85li biri 88li ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 soulberry said: iyi de, daha ne kadar büyüyeceğiz ehe. konuya bakarak diyorum, daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 yezid said: abilerde bonus oluyor kesinlikle eminim. yok lan yapabileceğine inanınca en azından berabere kalabiliyosunuz hele benim abim 6 yaş büyük benden. evet ama hiç dövemedim o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kardeşimle aramda 19 yaş fark var. ilerde diklenirse filan harçlığından kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar