Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati İstanbul Buluşması

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Hehee ankaralılar yaparda biz yapamazmıyız, şöyle benimle bir kişi daha gelse al sana bulışma :D

Bu akşam TepeCinemax'da 24:00 Şeytana Karşı veya 24:30 Van Helsing filmlerinden birisine gideceğim, gelecek olanlar bir mesaj atıversin bakem :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Şeytana karşı film festivalinde vardım gittim beğenmedim kötüydü..
Adına aldanıp gitmeyin.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 14 Mayıs 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte istanbul bu beeeeeeee

daha mesajı attığım dakika buluşma formatına girdik iki kişi olduk :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

çıkışta ya kokoreç yaparız yada rockbar'a gidebiliriz, ayarlarız bişiler.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bar yapalım benşim alkolüm geldi bayaadır alkol almıyorum[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bonusda oynamıyor ama şeytana karşı[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

hele bir çıkalım yaparız elbet bişiler[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk mesaj babacumdan geldi ve o da şeytana karşı filmini görmek istiyor :) Kısaca aranızda anlaşın ben uyarım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bonusta ne oynuyor elma bi bakıver sen[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

1- van helsingi izlediğimden
2- şeytanlı film ismin cazibesine kapıldığımdan şeytnlı höttörö hgöö dedim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

50 ilk öpücük ki sitseler gitmem
hidalgo'ya gittim
Peter Pan'a yorum bile yapmayacağım
Truva'ya ctsi akşamı gideceğim sözüm var
Van Helsing var bakın ona giderim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe lol bu akşam işin varsa bize ne film baktırıyor düşündürtüyon bakem :) Neyse o zmaan son durum Şeytana Karşı Tepe NAtilüs, çıkıştada içmeye gidiş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...