maxrep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Merhaba. Account management sayfasında böyle bir seçenek göremedim. Gizli sorumu ve cevabını unuttum. Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Greetings, Thank you for your email. If you wish us to provide you with the answer to the secret question and reset your account password, please provide the following information for account verification: - Your account name - Your full real name - Your full address including postal or zip code - Your full email address (currently registered on the account) - The standard World of Warcraft authentication key. Please note that we cannot accept Burning Crusade or Wrath of the Lich King authentication keys for account verification - Your Payment information (either the last four digits of your Credit Card/Bank Account Number, or a full Prepaid Gamecard code) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ii gene bu kadar bilgi istiyor özgeçmiş felan istemiyor yani :D istediklerine baksana blizzard'ın sanki gizli soru cevabı değiştirmek istemiyorsun direk işe başvuru formu dolduruyorsun haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 değiştiremiyosun hiçbişekilde ama hatırlatıyorlar. internet üzerinden yazılı halletmek istersen haftalar sürebilir, ara blizzard account&biling i 5 dakkada halledersin, cd keyi email derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 benim soru cevabımı öğrenmem tam 3 ay sürmüştü adamlar 1.5 ayda 1 mail atıyo biliginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gizli soruyu 1 sene öncesine kadar değiştirebiliyordu ama artık öle bi opsiyon yok sanırsam . gerekli bilgileri gönderdiğin vakit ki ben sadece acc name, mail ve kimlik scanı yolluyorum yeterli oluyor sorunun cevabını yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar