eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Helcaraxe said: eisenheim said: la ecem diye bi hatun gördüm..onu tanıştır benle gelip okuldan aliim istediğn adamı.. :D bence sen kızı alıp gidersin direk ne uğraşcaksın :D sus lan çaktırma işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: OogahBoogah said: kemalist şuan aşırı tırsmıyosa benim adım OogahBoogah değil adshuads kemalistcim bu arada bu postlar google aramada da çıkıyo hocam çocuktan korkum yok da eğer şu durumda çocuğun haberi üstüne gelir bana hazırlıksızken saldırırsa hem dayak yeme ihtimalim yükselir hem de millet çocuğun tarafını tutar AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kız da bu bu arada http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/197.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tugay değil de kızların kulağına fısıldamak lazım bu topici amba eğlenirlerdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal oldurdun hocam beni. yatacam ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ulan buldunuz adamı sonuna kadar geçin dalganızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahaahadfdsf 1 tane deil 10 tane kız idare etse Tugay bişi olmaz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kız için kan akar abi. Saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 durun yatmayın abi senede bir oluyo böyle şeyler umarım kitlenmez asdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: kız da bu bu arada http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/197.JPG nolur şaka de lan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 harbi ya yatıcaktım yatamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adam uyuyamıcak bu gece dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: ulan buldunuz adamı sonuna kadar geçin dalganızı olm ciddiyim 18 şubatdan sonra beni ara sama yemek ısmarlıycam bu konuyu konuşucam 536 273 97 95 sen beni güldürdün ben seni güldürcem olmadı sana uniden bi kız ayarlıycam senle okula giricek felan hava atıcaksın milleti gerekrise o 1.90 lığı ben dövücem asduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kavga edin. sonra kızın popitini iyice bi kaldırın. havalansın kız iyicene. "haha bunlar benim için kavga etti" diyip gülsün size. sonra ikiniz birden popitinizin üstüne oturun. sonra gelip yeni bi topak aç. ağlama içerikli olsun. bizde tekrar eğlenelim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arıyorum şimdi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lan resimleri doğru düzgün koyunda bi değerlendirme yapalm :D kemalist tırsma bişey olmaz olm.. en fazla dayak yersin.. ki bu dediğim gibi senin için avantaj bile olabilir.. :D sdfadgfdsgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: arıyorum şimdi seni ahahha :D oogahboogah a sardı şimdi mevzu var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tugay yazdım bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah , arkasını çağırsa napcan abi ...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 teldeyim şuan kemal le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cado said: tugay yazdım bu çıktı sende Myles mayli herneyse adi Cyrus yazmışsın , kız güzel olsa bari xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 urmesque said: kavga edin. sonra kızın popitini iyice bi kaldırın. havalansın kız iyicene. "haha bunlar benim için kavga etti" diyip gülsün size. sonra ikiniz birden popitinizin üstüne oturun. sonra gelip yeni bi topak aç. ağlama içerikli olsun. bizde tekrar eğlenelim. tşk. of of of... by the way bu topik efsane olma yolunda ilerliyodu :D sadfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: teldeyim şuan kemal le ahaha selam soyle dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal vs tugay bi kızlar kaldı tanımadığımız hadi bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar