Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lan olm şu yanından düşün olayı , madem herif bu kadar lavuk salak bilmemne o kızın onunla ne işi var ? kavga edilecek kız var edilmeyecek kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kızı idare ediyormuş ve kız da farkındaymış hala o lavukla çıkıyorsa kız gurursuz demektir sana fayda gelmez ondan boş yere dayak yeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sigisMoNd said: Oogah tugaymis. ozelden soyledi... tugaymıymış lavuk olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yazıcam yazmasına da kıza yaklaşmam gerek önce dalga geçiceğinize ciddi bi öneri verseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Chaz said: lan olm şu yanından düşün olayı , madem herif bu kadar lavuk salak bilmemne o kızın onunla ne işi var ? kavga edilecek kız var edilmeyecek kız var ne bileyim birader 2 yıldır seviyorum atamadım içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben bi olayı anlamaya çalışıyorum önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yok abi ben değilim o lavuk ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben tugay değilim kafamkarıştı lan ausdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ardeth said: sigisMoNd said: Oogah tugaymis. ozelden soyledi... tugaymıymış lavuk olan? evet kemalist Oogaha lavuk dedi dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 /ciddi çocuğu dövmen kızı sana getirmez. sanki ortamda başka rakip kalmayacak sonra kız sana bakacak gibi düşünüyosun öyle değil. yukarda ginaly de yazdı. hayvan mısın da bi dişi için rakibini ekarte etmeye çalışıyosun. hadi diyelim bu iç güdü var. kız da mı hayvan da rakibini yendiğin için seni tercih edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aha ismini unuttu soktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalist bak ben 1.94 üm kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 göz göre de dayak yenmezki ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: ben tugay değilim kafamkarıştı lan ausdhasd surda 2 dakka olsan ölürdün di mi?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bu arkadaşla harika bir ikili olacağınızı düşünüyorum; http://forum.paticik.com/read.php?20,3822052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bence meriçle yarışacak derecede rahatsız edici bir detay olacaksın o insanların hayatında bkz meriç http://forum.paticik.com/thumbnails/8b5/c5a/249/aa5/bb7/74c/f00/c55/6f3/c11/17_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 fede said: ahahah umut sarıkaya dudakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 üzüleceğin bi hareket yapma kemalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 pikacunun da dediği gibi.. eğer durum öyleyse uğraştığına deymez yani onu söylemeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahahaha MERIC uretim merkezi ne lan konuyla ilgili olarak FUI SIN tekmesi derdine care olur arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalist yazdım bu çıktı bunlardan birimisin http://seninhikayen.cokh.net/resim/goruntu050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sarhoş kungfu yap önce rakibi şaşırt sonra nakavt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eheuh meriç efsanevi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 beyler baştan yazıyorum olayı şimdi 1.5 yıl önce ben bu kızla tanıştığımda başka bir çocukla çıkıyordu, kızın önünde o çocukla da tartışmıştım birkaç defa falan, neyse sonra ben kıza yaklaşmaya çalıştım bir süre ama bazı dallamalıklar yaptım(açıkça söylüyorum) ve kız soğudu, sonra kız bu çocukla çıkmaya başladı, bu çocukla da basketbol maçlarında falan bikaç defa dalaştık adam çevresindeki herkes üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor ben bunlar ilişki içindeyken yine kıza yaklaştım ve kız gayet samimiydi, öyle ki bir noktadan sonra çocuğun kızı sürekli aranızda ne var diye sıkıştırdığını farkettim, kızın önünde çocukla bu yüzden tartıştık da. daha sonra baktım bunlar kavga edip edip barışıyorlar çocuk habire 2. kıza gidiyor dedim herhalde bu 1. kız da beni bu çocuğa karşı bir silah olarak kullanıyor. bu noktada peşini bıraktım kızın ama şimdi kendi cesaretsizliğimden kızı kaybettiğimi düşünüyorum ve bu durum acayip canımı sıkıyor. kızla muhabbeti tekrardan kurmaya çalışıyorum işte ama zorlanıyorum biraz, çocukla kavga etmek yapmak istediğim şeylerden biri evet, bu kız olsa da olmasa da dövmek öldürmek istiyorum lavuğu öyle böyle değil tam bir lavuk çünkü ayrıca bu uzun çocuk 2. kıza sürekli gittiği için 1. kızla aralarının soğuduğunu farkettim, 2. kızla 1. kız kavgalılar ve aynı ortamda asla bulunmuyorlar zaten şansımın her zamankinden yüksek olduğu inancındayım lütfen sen ne pis adammışsın şeklinde önyargılarımızdan sıyrılıp öyle konuşalım benim için asıl mesele o kıza tekrar yaklaşmak kavga mesele değil o an ne olursa olur kaldı ki ben dayak yemeyi de her türlü göze aldım dayağı yersem de bu defa çocuğun adresini bulup sopayla falan dalıcam bütün gün bunu düşünüyorum kafam rahat etmiyor bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: kemalist yazdım bu çıktı bunlardan birimisin http://seninhikayen.cokh.net/resim/goruntu050.jpgortadaki cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar