Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavga meselesi

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

/ciddi

çocuğu dövmen kızı sana getirmez. sanki ortamda başka rakip kalmayacak sonra kız sana bakacak gibi düşünüyosun öyle değil. yukarda ginaly de yazdı. hayvan mısın da bi dişi için rakibini ekarte etmeye çalışıyosun. hadi diyelim bu iç güdü var. kız da mı hayvan da rakibini yendiğin için seni tercih edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler baştan yazıyorum olayı

şimdi 1.5 yıl önce ben bu kızla tanıştığımda başka bir çocukla çıkıyordu, kızın önünde o çocukla da tartışmıştım birkaç defa falan, neyse sonra ben kıza yaklaşmaya çalıştım bir süre ama bazı dallamalıklar yaptım(açıkça söylüyorum) ve kız soğudu, sonra kız bu çocukla çıkmaya başladı, bu çocukla da basketbol maçlarında falan bikaç defa dalaştık adam çevresindeki herkes üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor
ben bunlar ilişki içindeyken yine kıza yaklaştım ve kız gayet samimiydi, öyle ki bir noktadan sonra çocuğun kızı sürekli aranızda ne var diye sıkıştırdığını farkettim, kızın önünde çocukla bu yüzden tartıştık da.

daha sonra baktım bunlar kavga edip edip barışıyorlar çocuk habire 2. kıza gidiyor dedim herhalde bu 1. kız da beni bu çocuğa karşı bir silah olarak kullanıyor.

bu noktada peşini bıraktım kızın ama şimdi kendi cesaretsizliğimden kızı kaybettiğimi düşünüyorum ve bu durum acayip canımı sıkıyor.

kızla muhabbeti tekrardan kurmaya çalışıyorum işte ama zorlanıyorum biraz, çocukla kavga etmek yapmak istediğim şeylerden biri evet, bu kız olsa da olmasa da dövmek öldürmek istiyorum lavuğu öyle böyle değil tam bir lavuk çünkü

ayrıca bu uzun çocuk 2. kıza sürekli gittiği için 1. kızla aralarının soğuduğunu farkettim, 2. kızla 1. kız kavgalılar ve aynı ortamda asla bulunmuyorlar zaten

şansımın her zamankinden yüksek olduğu inancındayım
lütfen sen ne pis adammışsın şeklinde önyargılarımızdan sıyrılıp öyle konuşalım

benim için asıl mesele o kıza tekrar yaklaşmak kavga mesele değil o an ne olursa olur kaldı ki ben dayak yemeyi de her türlü göze aldım

dayağı yersem de bu defa çocuğun adresini bulup sopayla falan dalıcam bütün gün bunu düşünüyorum kafam rahat etmiyor bir türlü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...