OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yattım ben iyi geceler voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 knock out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 OogahBoogah said: yattım ben iyi geceler voys mal demek yasak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sadece resimlere bakmaya giriyorsan, resimlere yorum yap. daha muhabbet nedir bilmeden, ilgi çekcem diye yorum yazarsan böyle R çizmek zorunda kalırsın. karizma yapcam derken komik duruma düşersin. Hepsini geçtim benim karakterime yorum yapmak, dil uzatmak senin haddine değil. kendine gel. daha fazla'da şovenistlik yapmak istiyorsan sen bilirsin. Yüzün olurda cevap vermek istersen inatla, özel mesaj atarsın okurum cevaplarım. Yok ben buradan yazıcam son lafı ben edicem herkes oo ogabuga laf soktu diye alkışlicak beni dersende, garbage'da zırvalamaya devam et. Burası kişisel bölümü, hala anlamadığım bi sebepten sataşma ihtiyacı duyuyorsun buraya falan taşıyorsun garbage'daki muhabbeti ama buradan daha fazla bu konuyu uzatmicam. Zaten yeterince seviyesiz ve komik bi tartışma içerisindeyiz, bi de trollük yapıp banlattırmama gerek yok kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 fede said: topak, bu resimden sonra kitlenmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 voys ikidir text crit atıyosun olmuyo uaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 harbi voys'ta bari crit rating var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 gonusma leyn tod! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne gerek var topiği trollemeye bana konuşma falan diyon allahın tavşanı fdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 inş dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yuh be 2 dota attık 18 sayfa olmuş topic,üşenmedim okudum her postu,arada karnıma ağrı bile girdi gülmekten. Kemal arkadaşa da burdan kıza kafa atmasını söylüyorum,dimi tode. En garanti yoldu hani. "Kafa at!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oha bende 2 dota attım sizin host kimdi? Bu arada ilk girişteki fikrimin arkasındayım dal çek öldür sonra kıza dön çıkar masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 18 sayfa oeh, simdilik kitliyorum konuyu, dinan veya ben bi okuyup muhtemelen bi kac troll fuzesi gondericez uzaya. ozmana kadar esen kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar