Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pc koltuğu

bliywig

Öne çıkan mesajlar

2 senedir kullandığım irenç ötesi hafif büro tipimsi pc koltuğundan an itibariyle bıkmış , iğrenmiş ve hatta tiksinmiş olup yeni harika ötesi , müthiş bir pc koltuğu aramaktayım

aradığım özellikler:

- Siyah olması
- yaslanma hedesinin adam gibi uzun olması( kafamı yaslayabilmem açısından )
- mümkünse deri olması ( olmasada olur )
- uzun süre oturma halinde rahatsızlık vermemesi ( pişik yapmaması gibi)
- fiyatının 100 - 150 bilemedin 160 ytl civarında olması
- Wow oynarken rahat ettirmesi
- kalkıp otururken ''garç gurç'' etmemesi

düşündüm düşündüm nereye açsam diye
burayı uygun gördüm çünki pc nin bulunduğu masa ve koltuğu setup ın bir parçası sayıyorum .

tavsiyelerinizi bekliyorum

saygılar

yanlış yere açtıysam affola
Sosyal ağlarda paylaş

Donanım/yazılımla pek ilgisi yok ama nereye taşıyacağımı bilemedim ben de.

Kalkıp otururken ''garç gurç'' etmemesi hakkaten çok önemli. Benim şu anki koltuk da öyle, illallah dedirtti. Benim de yenilemem lazım yakında.

p.s. Wow oynarken rahat ettirecek koltuk nasıl oluyor anlamadım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla müdür koltuğunu tarif ediyorsun sen:D ben 2 senedir kullanıyorum pazarlıkla zar zor 100 liraya almıştım. şimdi 150 falandır sanırım ama uygun fiyata netten falan bulamassın onuda söyliyeyim, büro malzemesi satan yerleri gezip pazarlık yapıp alman gerek. eger netten alayım uğraşamam dersen değil 150, 350lira bile az gelir benden sölemesi>:D< bide ek not ikeaya veya ünlü koltuk üreticelerine falan sakın bakma 500den kapıyı açıyorlar o tarz koltuklar için ben araştırmıştım alırken...
Sosyal ağlarda paylaş

ikea'dan 100'e mi ne çok mütevazi bi koltuk aldım ben. Siyah, patron koltuğu görünümlü ama elbette deri değil ve öyle fantastik özellikleri yok. Yine de rahatım ve gıcırtı duymuyorum =p

ikea'da her türlü koltuk sandalye var git bol bol otur, dene, seç beğen al. her bütçeye her tip koltuk var işte orda
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynı dertten yakınmaktayım, şu an kullandığım koltuğun aşırı rahatsız olmasının yanında inanılmaz gıcırtı yapıyo. ayrıca belim çok ağrımaya başladı bu aralar.
baya bakmıştım bikaç ay önce ikea olsun, çeşitli ofis malzemeleri satan yerler olsun, hiç aradığım tarz birşey bulamadım iyi oldu bu başlık bence (:
Sosyal ağlarda paylaş

Ikea'da 380YTL'lik bi koltuk var. Cok rahat ve saglam. Arkasi delikli oldugu icin yazin terletmiyo, ayrica esnek oldugu icin sirtini kayaya yaslamis gibi hissetmiyosun... Geriye yaslaninca (ucus modu) oturdugun kisim ve kol kisimlari hafif yukseliyo, boylece ayaklarini uzatabilecegin pozisyona geliyo. Tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
ben salondaki oturma grubunun tek kişilik olanını taşıyorum bazen, ne patron koltuklarına oturdum ama onun kadar rahatı yok valla.

+1, bazen'i kalmadı artık bende eheh, daima bilgisayarın onunde eheh, cok da rahat yani, ozellikle film/dizi falan izlerken cok rahat oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
elesso said:
ben salondaki oturma grubunun tek kişilik olanını taşıyorum bazen, ne patron koltuklarına oturdum ama onun kadar rahatı yok valla.

+1, bazen'i kalmadı artık bende eheh, daima bilgisayarın onunde eheh, cok da rahat yani, ozellikle film/dizi falan izlerken cok rahat oluyor...

aynen valla ben de odama konuşlandırdım bunlardan birini, üstünde uyuyabiliyorum bile nerdeyse ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...