bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2 senedir kullandığım irenç ötesi hafif büro tipimsi pc koltuğundan an itibariyle bıkmış , iğrenmiş ve hatta tiksinmiş olup yeni harika ötesi , müthiş bir pc koltuğu aramaktayım aradığım özellikler: - Siyah olması - yaslanma hedesinin adam gibi uzun olması( kafamı yaslayabilmem açısından ) - mümkünse deri olması ( olmasada olur ) - uzun süre oturma halinde rahatsızlık vermemesi ( pişik yapmaması gibi) - fiyatının 100 - 150 bilemedin 160 ytl civarında olması - Wow oynarken rahat ettirmesi - kalkıp otururken ''garç gurç'' etmemesi düşündüm düşündüm nereye açsam diye burayı uygun gördüm çünki pc nin bulunduğu masa ve koltuğu setup ın bir parçası sayıyorum . tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar yanlış yere açtıysam affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Donanım/yazılımla pek ilgisi yok ama nereye taşıyacağımı bilemedim ben de. Kalkıp otururken ''garç gurç'' etmemesi hakkaten çok önemli. Benim şu anki koltuk da öyle, illallah dedirtti. Benim de yenilemem lazım yakında. p.s. Wow oynarken rahat ettirecek koltuk nasıl oluyor anlamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sana tavsiyem kesinlikle koltuğu denemeden üzerine oturmadan alma. Ben geçen sene hepsiburadadan deri koltuk aldım ve kötü çıktı. Hiç rahat değilim bi ton ücret ödedim üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 R-Design ben bu koltugu kullaniyorum, cok rahat, sungerli olmadigi icin terletme yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla müdür koltuğunu tarif ediyorsun sen:D ben 2 senedir kullanıyorum pazarlıkla zar zor 100 liraya almıştım. şimdi 150 falandır sanırım ama uygun fiyata netten falan bulamassın onuda söyliyeyim, büro malzemesi satan yerleri gezip pazarlık yapıp alman gerek. eger netten alayım uğraşamam dersen değil 150, 350lira bile az gelir benden sölemesi>:D< bide ek not ikeaya veya ünlü koltuk üreticelerine falan sakın bakma 500den kapıyı açıyorlar o tarz koltuklar için ben araştırmıştım alırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ikea'dan 100'e mi ne çok mütevazi bi koltuk aldım ben. Siyah, patron koltuğu görünümlü ama elbette deri değil ve öyle fantastik özellikleri yok. Yine de rahatım ve gıcırtı duymuyorum =p ikea'da her türlü koltuk sandalye var git bol bol otur, dene, seç beğen al. her bütçeye her tip koltuk var işte orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben de aynı dertten yakınmaktayım, şu an kullandığım koltuğun aşırı rahatsız olmasının yanında inanılmaz gıcırtı yapıyo. ayrıca belim çok ağrımaya başladı bu aralar. baya bakmıştım bikaç ay önce ikea olsun, çeşitli ofis malzemeleri satan yerler olsun, hiç aradığım tarz birşey bulamadım iyi oldu bu başlık bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bende geçen aldım güzel bişe ama cok gıcırtıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Esh said: R-Design ben bu koltugu kullaniyorum, cok rahat, sungerli olmadigi icin terletme yapmiyor. fiyatı nedir o aletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bilgisayarımla takas ederler mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İç mimar olarak şunu öneririm http://www.architonic.com/imgPro180/dynamobel180/pad01_b.jpg Tr de varmı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben salondaki oturma grubunun tek kişilik olanını taşıyorum bazen, ne patron koltuklarına oturdum ama onun kadar rahatı yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ikea'da 380YTL'lik bi koltuk var. Cok rahat ve saglam. Arkasi delikli oldugu icin yazin terletmiyo, ayrica esnek oldugu icin sirtini kayaya yaslamis gibi hissetmiyosun... Geriye yaslaninca (ucus modu) oturdugun kisim ve kol kisimlari hafif yukseliyo, boylece ayaklarini uzatabilecegin pozisyona geliyo. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ikeadan bende koltuk aldım çok kalitesiz yapıyolar tavsiye etmem kaplaması yırtılmaya başladı baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bunların hepsi yalan şeyler... en babası berber koltuğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 elesso said: ben salondaki oturma grubunun tek kişilik olanını taşıyorum bazen, ne patron koltuklarına oturdum ama onun kadar rahatı yok valla. +1, bazen'i kalmadı artık bende eheh, daima bilgisayarın onunde eheh, cok da rahat yani, ozellikle film/dizi falan izlerken cok rahat oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 varya, 10+ yıldır kullanıyorum, aynı sandalye üstelik hiç deişmedi, bide minderim var üstünde; altı ve sırt kısmını kaplayan, hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. pahalı koltuk felan yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi o dizaynların ayaklık bacak koyma yerleri olanları tam bir ortopedi fail. varis olursunuz fıtık olursunuz aman diyim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lütfen yazdığım fiyat aralığına göre tavsiyeniz varsa yazın @esh 330 $(ytl de olabilir) sanırıım o resmini koyduğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 300-350 lira civarinda evet.. ya fiyat araligini gormemi$im mesajinda. sorry. ama bu paralara ancak burosit alabilirsin gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 http://www.creativereview.co.uk/crblog/wp-content/uploads/2008/04/aeron_chair.jpg silikon vadisi sandalyesi diye gecer.. :) edit: aeron chair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kfg said: elesso said: ben salondaki oturma grubunun tek kişilik olanını taşıyorum bazen, ne patron koltuklarına oturdum ama onun kadar rahatı yok valla. +1, bazen'i kalmadı artık bende eheh, daima bilgisayarın onunde eheh, cok da rahat yani, ozellikle film/dizi falan izlerken cok rahat oluyor... aynen valla ben de odama konuşlandırdım bunlardan birini, üstünde uyuyabiliyorum bile nerdeyse ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu kullanıyorum dediklerinizde sırt kısmı kafayı yasalayacak kadar uzun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 sandalye ye kafayi niye yaslayacaksin? berber koltugu lazim sana o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar