Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı dil sınavı

katliamci

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler.
Simdi ben inonu universitesinde 2. sınıftayım.Gerek muhendisligin getirdigi zevksiz derslerden(bana gore), gerek sehrin kasvetli havasından dolayı OSS ye yeniden girmeye karar verdim.
Ama yabancı dilimin(kucuklukten beri aldıgım kurslardan ozel derslerden etc.) iyi olması nedeniyle su yabancı dil sınavını deneyim diyorum.
Fakat anladiginiz gibi sayısal ogrencisiyim ve diyelim fulle yakın bisey yaptım yabancı dil sınavında cok kasarak.Herhangi bi universitenin 'adam akıllı' bir bolumune yerlesebilmem mumkun mu?Yani kore dili fln olmasın istiyorum haliyle.Burada gittigim bi dersane hocasına sordugumda 'yegenim insanlar 2ye ayrılır' gibisinden sacmalamaya basladıgından oturu bir de Paticik'e sorayım dedim.Hadi patiler.Yardımınızı esirgemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Korkarak cevap vereyim ekiekieki;
hacı şimdi senin aobp 0.3 ile çarpılacak. yani 5.00 ile mezun olmuş olsan bile okuldan en fazla 30 puan geliyor alan dışı tercih yaptığın için. e össde bütün soruları doğru cevaplasan bile 300 puan alabiliyorsun. ona göre hesapla işte.

yani; vazgeç. ben de bu tarz bişi düşünüyorum da, senin düşündüğün imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 0.3'le çarpılma durumunun zaman aşımı gibi bi fonksiyonu yok mu acaba?

Mühendisliği kazandın, 3 sene çabaladın anladın ki sana göre değil, dil kasayım bari der kasar girersin falan niye 6-7 sene önce verdiği karar yüzünden kısıtlarlar insanı hayret bişey. Hadi dil mezununun hakkını korumak için fencinin puanını kesersin ilk bi kaç sene tabii ki ama.. zaman aşımı olmalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...