Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmalıyım :(

Joker

Öne çıkan mesajlar

görüşmüyorum eski sevgilimle muhattap olmuyoruz ama birden konuşmuş bulunduk derken eskinin verdiği samimiyetle derinleşti muhabbet. görsek birbirimizi selam bile vermiyo baktığımız yönü değiştiriyoruz hatta.

@red biliyorum türk film'i gibi ama valla kontrol benim elimde olsa gayet sade ve huzurlu bi hayat yaratırdım kendime... Yukarda benim işlerime çomak sokana laf et, ben öyle yapıyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya ciddi bi ilişki düşünüyorum. hatta kıza dedim ayrı eve fln çıkar beraber yaşarız fln öyle kızda olumlu bakıyordu. ama bu erkek arakdaşıyla konuştuğu geceden sonra herşey allak bullak oldu. ne kızın suratında bi gülümseme görüyorum, ne kızla buluşuyorum. ne arıyor ne soruyor fln. depresyon modunda takılıyor kız(yada beni yiyor) eğer ikisini birden idare etmek istesem niye diğer kıza ben başkasıyla düşünüyorum diyeyim. o gece olanlar kontrolsüzce gelişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Threesome güzeldir, yapmadım ama olsun . Çoklu kız idare etmeler bayar ya . Seç birimizi nedir yahu pazardan karpuz mu aldırıyosun kıza sen karpuzmusun dostum :( Hiç onaylamadım bu ilişkiyi agali . Gururun biraz ön planda olsun ve madem ciddi bi ilişki istiyosun başka bi kız ( sevgilisinden ayrılma planları kurmayan, sevgilisi olmayan ) bul bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi üç kıza birden yazmaya başladım. 1 ay sürdü. 2si arkadaştı. Birinin sevgilisi vardı ama uzaktaydı, biri boştaydı, diğerinin sevgilisi vardı ama ayrılacağını söylüyordu. Bu 1 ay sonunda seçemedim daha büyük bi bok yemeden bitireyim dedim kestim yazışları. Ama beynim mıncıklanıyordu yani öyle söyleyeyim. Yapmayın, yaptırmayın arkadaşım :D
Sosyal ağlarda paylaş

1den fazla kıza yazmanın sadece ve sadece 1 mantıklı açıklaması olabilir. kızların haberi olacak ve herkesin rüyalarını süsleyen bir ilişkiye izin verecekler :P (anladınız siz)

yok her biriyle ayrı ayrı takılayım diyenlere hasta mısınız piskopat mısınız kendinizden bu kadar nefret etmeyin sinir hastası olmak için sebep mi arıyorsunuz adlı parçayı göndermek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...