Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 görüşmüyorum eski sevgilimle muhattap olmuyoruz ama birden konuşmuş bulunduk derken eskinin verdiği samimiyetle derinleşti muhabbet. görsek birbirimizi selam bile vermiyo baktığımız yönü değiştiriyoruz hatta. @red biliyorum türk film'i gibi ama valla kontrol benim elimde olsa gayet sade ve huzurlu bi hayat yaratırdım kendime... Yukarda benim işlerime çomak sokana laf et, ben öyle yapıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 lan kontrol kimin elinde gecenin bi vakti kizin evine giderken hic mi aklinin ucundan gecmiyodu yeme bizi biz de erkegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 çomak sokmasa nuri alço gibi adam olcakmıssın lan yuh :p ama bence nasıl istiyorsan oyle takıl zaten 2 tanesi ile yurumez ciddi bir iliski dusunuyorsan..dusunmuyorsan da kısa bir sure sonra biter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ya ciddi bi ilişki düşünüyorum. hatta kıza dedim ayrı eve fln çıkar beraber yaşarız fln öyle kızda olumlu bakıyordu. ama bu erkek arakdaşıyla konuştuğu geceden sonra herşey allak bullak oldu. ne kızın suratında bi gülümseme görüyorum, ne kızla buluşuyorum. ne arıyor ne soruyor fln. depresyon modunda takılıyor kız(yada beni yiyor) eğer ikisini birden idare etmek istesem niye diğer kıza ben başkasıyla düşünüyorum diyeyim. o gece olanlar kontrolsüzce gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hayatımda ikincisi kadar kötü bir hikaye görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Greeny said: Joker said: biraz ileri gittim galba yiyiştik fln. ne desem şimdi. şu forumda ilk defa yorumsuz kaldım ay ölecem :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ya inanmıyorsan inanma arkadaşım sana inandırmak zorunda değilim ama konumu rahat bırak. Burda başımızdan geçenleri anlatıyoruz azıcık saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Masquerade said: yengem muradiye alımlı ve genç bir bayandı... asfasdafsdas of gözümden yaş geldi.. Bu arada sağlam sıçmışsın..hayırlı olsun.Ne denir ki başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben akşam üstü 5 de burger önünde gördüğüm kızı saat 9 gibi meydana dönerken görmüştüm aynı yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 inanmıosanda saygı duy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 @joker yaş kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 @PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 tam güzin ablalık olmuş bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Threesome güzeldir, yapmadım ama olsun . Çoklu kız idare etmeler bayar ya . Seç birimizi nedir yahu pazardan karpuz mu aldırıyosun kıza sen karpuzmusun dostum :( Hiç onaylamadım bu ilişkiyi agali . Gururun biraz ön planda olsun ve madem ciddi bi ilişki istiyosun başka bi kız ( sevgilisinden ayrılma planları kurmayan, sevgilisi olmayan ) bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ben bi üç kıza birden yazmaya başladım. 1 ay sürdü. 2si arkadaştı. Birinin sevgilisi vardı ama uzaktaydı, biri boştaydı, diğerinin sevgilisi vardı ama ayrılacağını söylüyordu. Bu 1 ay sonunda seçemedim daha büyük bi bok yemeden bitireyim dedim kestim yazışları. Ama beynim mıncıklanıyordu yani öyle söyleyeyim. Yapmayın, yaptırmayın arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1den fazla kıza yazmanın sadece ve sadece 1 mantıklı açıklaması olabilir. kızların haberi olacak ve herkesin rüyalarını süsleyen bir ilişkiye izin verecekler :P (anladınız siz) yok her biriyle ayrı ayrı takılayım diyenlere hasta mısınız piskopat mısınız kendinizden bu kadar nefret etmeyin sinir hastası olmak için sebep mi arıyorsunuz adlı parçayı göndermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben yorum biliyorum. B R A S I L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar