Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerelere ilan verebilirim


Draenyth

Öne çıkan mesajlar

sitemi bikaç gün içerisinde açıcam cüzdanımdaki kriz nedeniyle hostingi alamadım da :( . Bu işe yeni başladım zaten hani arkadaşlara yaptığım siteler var onları portfolyo olarak siteme ekliycemde yetmez biliyorum. Portfolyomu genişletmek amaçlı siteler yapmayı planlıyorum ama işte planlamakla olmuyor. İlan vermem lazım ama nerelere vermeliyim diye düşündüğümde bulamadım.Kariyer sitelerinin bu kısımları varsa onlara eklemeyi düşünüyorum.İntoko ya ekledim ordan iş çıkarmı bilmiyorum ama why not dedim ve ekledim :D . Birde kodcu bir arkadaş lazım çok eksik kalıyorum o yönden tasarım kısmını yapabiliyorum php asp işe karışması gerektiğinde kalıyorum . Bi kodcu k3nk bulursam süper olcak D:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha aklıma gelmemişti böyle bişey :D tmm bikaç tane firma yaratiyim kafamda döncem patiye :D


bi arkadaşın ailesinin kursu için başladığım bi çalışma



kendi portfolyom için yaratıp sonra yukardaki site işi çıkınca yarım bıraktım daha doldurulcak.Bide sitede swf oynatma varmı bilmiyorumda siteyi flashta yapmıştım kuşlar fln oynuo :D o yüzden ss almak zorunda kaldım.



dediğim gibi daha yeniyim bu işlerde.Hep kendimi geliştirmek için yaptığım şeyler olduğu için" ohş bu durmalı kesinlikle süper olmuş " diye düşünmediğimden yapıp sildim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Tasarimlar biraz eksik, biraz da klise ama kesinlikle dogru yoldasin. Kisa sure icinde cok guzel seyler cikarabilirsin bence.

Bununla birlikte -seni tamamlayacak birini aramana ithafen- psd2html ya da daha buyuk projeler icin yardimci olabilirim belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

psd2html kısmını yapabliyorum da hani bi database gerektiricek işler fln benden istendiği zaman daha istenmedi ama :D bi gün illaki istenicek ve ben o gün üzgünüm dinamik site yapamıyorum diyeceğim :D . Ya aslında işin aslı freelancer olarak çalışmak istemiyorum bir tasarım şirketi yada ajansında olmak gibi bir isteğim/düşüncem var.Bunu nasıl mümkün kılarım Photoshop , Illustrator kullanabiliyorum.Bunları kullanabildiğimi kanıtlamam için çalışmalar hazırlamam yetermi yoksa bir kurs sertifika ( Sanırım adobenin sertifika programı varmış) etkili olurmu bu işlerde çalışan arkadaşlardan birer yardımcı olucak yol göstericek bilgiler alabilirmiyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle bence salkim sacak elli koldan ilerlemektense tek bir konu uzerine uzmanlasmak daha faydali olacaktir. cunku hazir sistemleri kullanarak artik pek cok isi otomatiklestirebiliyorsun.

tavsiyeme gelince, bence senin eksigin bilgi bolumunde degil, tasarim bolumunde. yani bir photoshop kursundan ziyade webdesign kursu bulursan onu takip edebilirsin. cunku tasarimlarin standart web 2.0 tasarimlarini cagristirmiyor. daha cok web tasarimini kendin arastirirsan bu bilginle bile bayagi ilerleyebilir, hatta internetten bulacagin ufak tutoriallar ile cok sey ogrenebilirsin.

misal, http://www.edit-studios.com/ , http://carrotcreative.com/ ya da http://www.dev.bumpnetworks.com/ gibi sitelere bakarsan, bazi basit teknikleri nasil guzel tasarimlara donusturduklerini gorebilirsin. baslarda bu tarz siteleri aynen tasarlamaya calisarak birseyler ogrenebilir, daha sonra kendi yaratici tasarimlarina gecebilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet 50 koldan ilerlemektense bende sadece tasarıma yoğunlaşmak istiyorum.Şu aralar aslında web 2.0 kapsamına girermi bilememde e-ticaret siteleri peynir ekmek gibi satılıo dshdfsjf bunun içinde bir kod bilgisi gerekiyo ama koddan çok uzak bi adamım ha temel kodları hepimiz biliyoruz ama detayına ne kaçmak istiyorum ne öğrenmek istiyorum . aklımda çok güzel şeyler var ama hadi php örenmeye çalışiim hadi birazda fotoşopu unutmiim yok efendim orda java varmış bilmemne varmış derken kafam allak bullak oluyo ve bişeye yoğunlaşamıyorum.O yüzden web tasarımdan çok tasarımla uğraşmak istiyorum .Kesinlikle bi fotoşop kursuna ihtiyacım yok haklısın.Biraz daha görsel verilere örneklere ihtiyacım var onun içinde kurs yerine milletin yaptığı siteleri tasarımları inceliyorum çünkü kursu bu aralar finanse etmek zor benim için mümkünse kurslardan uzak durmam lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

websitesi olmayan web tasarımcı olmaz bu yüzden alsana başlangıç için bedava reklamsız hosting www.000webhost.com

sonra siteni benzer sitelerle link paylaşımı yap ama seviyeli siteler olsun, özellikle ticari arama motorları falan var oralar kesin kayıt ol, mesleki spesifik forumlara kayıt ol siteni tanıt. bedava raklam olanaklarını sonuna kadar kullan. hazırladığın ticari amaçla kullandığın websitene bir adet blog yerleştir. Burda web tasarım ile ilgili konularda yazılar yaz blog yazılarını da ilgili diğer bloglara feedback, trackback göndererek tanıt. Bu şekilde zaman içinde tanınırsın.

Bunlar online tanıtım olarak seni bir noktaya getirir. Offline ayağı içinde broşür gibi birşey hazırla küçük ve orta ölçekli işletmelere görüşmeye git, mail at. Özellikle ticari arama motorlarında dandik sitesi olan firmalara git siteniz g.tüm gibi olmuş de ben daha iyisini ücretsiz yaparım de. 1-2 tane ücretsiz yap ki portfolyon genişlesin. evet bukardar sanıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...