Romario Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 oynaması ffb a göre çok daha zevkli. Çok yüksek rakamlar görebiliyor. eğlendim yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Romario said: oynaması ffb a göre çok daha zevkli. Çok yüksek rakamlar görebiliyor. eğlendim yahu :) Ama gear ihtiyacı var işte,gerçi raidde 2 tane druid vardı bana innervate atamadılar o ayrı,ama innervate attırıcak bi druid,birazda mp5-int kastıktan sonra kimse tutamaz. Ama ffb de iyi dps yaptırıyo bana,en kötü ilk 5 deyim. LB-ffb spam-proc pyro-ffb-lb şeklinde gidiyorum ve mana bitmiyor gibi,bitiremedim yani ben öyle diyim.Ama arcane olunca 3xAB-arada proclarsa AM-ABarrage-3xAb-Abarrage şeklinde ki mana dayanmıyor yani,çok spirit-int lazım çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yeterli hit varsa ToW ve Arcane Meditation'lı bir Fireball Spam build FFB kadar dps verebiliyor mu? (Yan soru bu spec için hit 342 rating mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 @DeMiRMaSKe Daha fazla bile dps yapabiliyor o spec. Tabi hit sorununu çözdükten sonra. Kısa süreli fightlarda arcane'e geçiliyor ama 5+ dakika süren bir combatta arcane'nide geçer muhtemelen. Edit: Talentide bu Edit 2: Aly mage için hit cap 341, horde için 378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 aga bişi sorucam şimdi.winter's chill de scorch gibi %10 spell crit veriyo frosttaki.1 frost 1 fire mage alıp raide,casterların dps i zortlatsak oluyomu?yoksa bunlar stacklenmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Stacklanmıyor. Frost mage varsa onun debuff'ı kendiliğinden biriktiği için fire'lar scorch atarak vakit kaybetmiyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://www.stratfu.com/strats/ArcaneMage Güzel bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar