Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, Aqa Süffer aleth YauwwW Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ferrari neymiş ya, Alfa yönetir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bi bunlara bak. Marjinal süslemeler, değişik çizgiler... Bi de buna bak. yuvarlak hatlı çizgiler, kaputtan çıkan bi havalandırma girişi yok, yanlarında taraklar yok, arka camı düz... Audi R8 bile daha bi çıkıntı duruyor yanında ondan bahsediyorum ben... Ferrari'nin özü yukardaki resimlerdir. California da biraz buna dönüş var işte. Omuz çizgisinin öne doğru azalışı, bittiği yerdeki ızgara, egzosların üst üste yerleştirilmesi vs. Uçuk detaylar. f430 da bu yok... sıvadı diyenler ferrari den anlamıyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 testarossa da çirkin olsaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, MrMarv haklı, F430 Alman spor otomobili havasına sahip. Pek egzotik havası yok. Yumuşak akıcı eğrisel çizgilerden öte egzotik tabirini hak edecek bir havası yok aracın. Benim için tek F var, o da F40... Duvara doğru sürüp, ani bir frenle 1 metre kala durduğunda, o muhteşem auranın etksiyle duvarda 2-3 çatlak ve sıva kırığı oluşturabilirmişsin gibi geliyor insana :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 599, 612 son halka california hepsinin tasarımı birbirine benziyor öyle veya böyle. Bence hiçbir egzotik tarafları yok hatta tasarım olarak vasatlar.. Modena tasarımı 430 ile devam etti. Iyiki de etmiş. California yı tasarlayan ken amcaysa s2000 in amerikan versiyonu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 ohannes ya 430un nesi sade ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 simdi geldim dondum :D 430 ben alirken ferraride tek secenekti, ben cabrio araba istiyordum ferrarin baska cabriosu yoktu. 430 un yenisi 2010 ocakta gelicek acikcasi yenisi cikmadan bende satip cok deger kaybetmeden gidiyim diyordum ama sonra dedimki ya simdi ben bu california yi surekli tutmam elimde bende 430 in yenisini istiyorum, e o zaman bunu verip california alip sonra bir daah yeni 430 u almak cok daha pahaliya gelecek bekliyeyim diyorum. birde onun disinda 2010 yilinin sonuna kadar bir araba planim daha var, bakalim ekonomik durum ne olur. Sonucta ozellike gida ve insaat sektorleri durmus durumda. bu sekilde islerr devam ederse ortada firma kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Daha kriz yeni başlıyor, 2-3 senede eski günlere dönemez dünya ekonomisi... ferrarini söküo söküp yeme durumuna bile gelebilirsin, satmak hayal olacağı için =) şaka bi yana aslında nakit paran varsa en iyi dönem kriz dönemidir yatırım için ama krizin çıkış sebebi insanların nakit parası olmaması zaten haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben 2010 a dogru duzelecegine inaniyorum, duzelmek zorunda cunku is sadece burada bitmiyor, benim ana sirketim amerikada oradada durumlar cok vahim. dunya duzeni degisir duzelmezse ve ortada gelicek bir duzen yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bende düzeleceğine inanıyorum, ama bugün olanlara ağlıyor millet, halbuki bugün olanlar icebergin ucu daha... Bu işin daha çok gideceği var. Amerika kötü durumda, Avrupa kötü durumda, Çin ve Rusya rezalet durumda... Amerika rahat çünkü silahına güveniyor, yarın baktı durum iyice vahim gider yeni bi savaş çıkarır İran falan kurtarır ekonomiyi... Ama Dünya'nın geri kalanı için iş daha da zor... İlginç günler bekliyor bizi, bu kriz sadece doların yükselmesinden ibaret değil yani. Dünya tarihinin önemli bir dönemine tanıklık edeceğiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Amerikanın iran a girecek gücü yok girse bile irak a benzemez çıkamaz.. öyle 200 300 milyar dolarlık silah satışı ile düzelecek bir ekonomileri yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Amerika'nın Iran'a girecek gücü yok? hahahhahaahahahaaaaaahahaaaaaaaaa. Mollalar cenneti iran a amerika giremeyecek? :D başka yoruma gerek duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 girmesinin bir anlami yok ne kazanicak, eskiden savas ekonomisi iyi gibi gozukuyordu, amerika ulkeye girer silah alir ekonomi canlanir, sonra girdigi ulkeden kazandigi parayla bunlari oder. yalniz irak dusunduklerinden cok daha uzun surdu, bushunda dingilligiyle istedikleri gibi hala gitmedi. Iranda boyle bir kar yok. Sonra amerikan ekonomisinin savasi kaldiracak durumu yok. Insanlar evleriinden atiliyorlar mortgage odeyemediler diye. yalniz soyle bir durumda var bu krizde farkinda misiniz bilmiyorum. amerikada ki bankalarda ozellikle buyuk yabanci sermaya vardi, paralarin cogu yabancilarindi, batan paralarin cogu yillardir petrol vs ile amerikadan para kazanan araplarin paralari. bir bakima amerika geri aldi bu paralari. Kriz kotu gibi gozuksede ayni zamanda amerika icin bir toparlama sansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 amerikanin su an meksikaya giricek gucu yok, irana nasil gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Son 2 sayfada gt-r dışında herşeyi tartışmışsınız abi :D . GT-R lere oldum olası bayılmışımdır, hele hele arkasındaki çift yuvarlaklı farları geri getirdiler ya bittim ben. Uzun süre gran turismo oynamamın da etkisi var gt-r sevgim üzerinde :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Selam, Ben 3üncü çeyrekte toparlanma olur diye düşünüyorum. Bu eski haline gelir demek değil elbette. Ayrıca bizde öz sermayesi olmadan, banka kredisi ile büyüyüp, öz sermaye gücünün ne anlam ifade ettiğini anlayamayan birçok kişinin sonu hayırlı olmadı ve olmayacak. Bulunduğum sitede dönen çeklerine güvenerek kredi ile kendine Kia/Hyundai/ML jip alıp nalları diken çok esnaf oldu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Nerenden anladıgını gülüşünden eleveriyorsun mrmarve.. Askeri güçten bahsetmedigim aşikar herhalde? Irak kendi füzesini kendi uçağını üretiyor muydu? Uranium zenginleştirme programı var mıydı? Demekki mollalar ülkesi diyip atmamak lazım. Obama ilk döneminde iran a yan gözle bile bakamaz. Bir kaç gün önce zeytindalı uzattı obama Ahmetinejad a adam ne yapacagını şaşırdı. Daha cevap bile veremedi.. Amerika anca Afganistan gibi ezik yerleri şu günden sonra talan eder. Afganistan a sözüm ona el kaide için girdi adamlar uyuşturucu ticaretinden başka birşey yapmıyor bugunlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Selam, Hırs zamanla bedeni de yiyip tüketir. epigraph of paramecium, bölüm 6, saife 372, paragraf 2. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Daha detaylı ve kaliteli bi grafik bulamadım. Ama değineceğim noktayı göstermek için bu da gayet ideal. Amerikan Ekonomisinin ani yükselişe geçtiği tarihlere bakın. 1. DS, 2. DS, Vietnam Savaşı, Afganistan savaşı... Bu savaşlar da hep o tarihlerde oldu... Irağa girilirken olay hiç bir zaman kazanmak değildi ki. Hiç bir savaşa amerika kazanmak için girmedi hatta. Dünya'nın öbür ucundan avrupaya, doğuya neden kafa tutuyor zannediyorsunuz? Yalandan bir sebeple savaş çıkartıp ekonomisini canlandırmak için... Olay sadece silah ticareti değil, yerel ticareti de ele geçirmek, işgal ettiği bölgede alt yapı vs. çalışmalarını kendi firmalarına vererek yaptırmak vs. Çok kapsamlı bir olay bu. Ayrıca İran uranyum seyreltip uçak üretse kaç yazar ya? Iran otomobil de üretiyor, hiç bi IKCO samand a bindiniz mi? Silahları da o kalitedeyse çatapattan farksız kalır amerikanınkilerin yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi nissan mümkünse spor araba üretmesin.. bıraksın o işi lamborghini ferrari filan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 o niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Marka imajı yok bi kere... İsterse porsche nin eline 4 kere versin. Araban ne? sorusu sorulduğunda Nissan demek durumundasın. ne kadar acı. Bi arabaya 150.000 euro vericem türkiyede, orta direk araba markası olacak. Onu geçtim, nissan GT-R ların DSG şanzımanları dağılıp duruyormuş. Launch Controlle 0-100 kalkışı yapan herkes eline almış şanzımanı. Ve işin daha komiği nissan bunu garanti kapsamına almamış, kullanıcı hatası demiş. "Biz arabayı pistte kullanın diye ürettik 0-100 kalkışı için değil" diyolar... Yani 911 in yarı fiyatına nürburgring de 911 i geçmekten başka hiç bir kalitesi özelliği olmayan bir araba GT-R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şanzıman olayını tartıştık, önceki sayfalarda. fiyat olayı da türkiyenin derdi. ayrıca bu aracı alacak mantalitedeki adam ne olduğunu bilir, ortadirek demez zaten. manyak teknolojiler var arabada :D eskisi playstation 2 gibi bu 3 gibi bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 simdi soyle bir olay var elinde bir ferrari olur nebiliyim bir iki tane ozel spor araba olur, nissan im var dersin bilenlerin oldugu yerde. ama 230 bin dolar verdim nissan im var demek aptalca olur, oradan biri cikar benimde micra m var der biter olay. bu arac ozel eglence araci alican binicen gostermiyecen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar