Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

820HP Nissan GT-R

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

said:
Amerikan modifiye şirketi South Side Performance, Nissan GT-R’nin motorunu 820 beygir gücüne kadar çıkarabilen bir turbo kiti yarattı. Bu modifiye kitinin Nissan’ın orijinal parçalarına uyacak şekilde yapılmış olması uygulama işlemini kolaylaştırıyor.

Eğer haber doğruysa, bu aracın şu anda 3,2 saniye olan 0-96 km hızlanmasını Bugatti Veyron ile Hennessey Venom 800TT (sırayla 2,9 sn ve 2,4 sn) arasında bir süreye düşürebilir.

South Side Performance, Garrett marka bilyeli rulmanlı, ısı soğutmalı turbo şarjörler, geliştirilmiş bir kumanda, yüksek basınçlı alüminyum kompresör volanı ve yeni bir türbin çarkı kullanıyor. Şirket bu turbo markasını tercih etmelerinin sebebinin Garrett turbolarının düşük devirlerde bile bol miktarda güç üretmesi olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla bu yeni turbolar gaza ilk bastığınız andan limitöre girilene kadar hatırı sayılır miktarda ilave beygir gücü veriyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arabaya Launch Control koymuşlar, LC yi açıp tam performans kalkış yapınca şanzıman dağılıyormuş. Garanti kapsamı da dışındaymış kullanıcı hatasına girdiği için, 1 sene bekleyip nissan GT-R alan meraklıların çoğu bundan çok şikayetçi.

Ne kadar aptal bi iş. 911 turboyla aynı performans ama yarı fiyatına diye çıktılar ortaya, ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur diye sonlanacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki yapılmıyodur.

Ama Bugatti Veyron dediğin araba 1 milyon euroya satılıyor, o araçta en kral malzemeyi kullanma lüksü var üreticinin. En sağlam şanzıman pırlanta kaplama olan oluyosa onu bile koyabilirsin o fiyata satarken.

Ama GT-R'ın misyonu 911 Turbo performansını yarı fiyatına vermek olunca maliyet kısıtlamaları çok daha sıkı oluyor. Adam bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalıyor eli mahkum... Şanzıman ucuz bir komponent değil çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ohoo alet geleni nerdeyse 5 ay falan oldu ben buraya yazmistim :)

fuarda nissan muduru soyledi sadikoglu muydu neydi getiren.

mrmarv ben bayag ugrastim abicim aleti getirmek icinde, sonra california siparisi verdim vazgecip. sonra onuda durdurdum acikcasi malum kriz var bir donem sessiz kalmak en iyisi su an ki iktisadi durumda bu tur bir yatirim yapmak akil isi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

evet marv orda bence biraz sıvamışsın :D 430'un neresi sade be? arkası böcek gibi zaten. sdf
italyan ve sade ve de güzel bişey istiyosan8c ve grandturismo var zaten. ingiliz istersen xk ve db9 var... alman istersen dicem, demiim ehehe. ha, S5 olabilir bak alman için. tabi bunların kulvarları farklı o da var, kefallemeden ben editliim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...