Mumu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 telef hakkı www.emokizlar.com sitesine aittir ve noter tasdiklidir. telef hakkı yazmış amele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Başkası telef edemez manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 banlandım siteden. onlar için fazla gotikmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben yerimi koruyorum 31 mesajımla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Emolarla bu kadar dalga geçiyorsunuz, sitelerini trollüyorsünüz, resimlerine edit çekiyörsünüz. ONLARDA İNSAN !! O zaman; Yumruklarımızı konuşturalım ! Buluşmalar düzenliyelim. Ve kapıyı kapattıralım. Sonra mum söndü X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar