Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TELEGOL ->ahmet çakar is back

behran

Öne çıkan mesajlar

said:
Vodan, 11 Mayıs 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
Tam olarak hangisnden bahsediyon
kel olan arka plana geççekmişde

dier adnan dı galba adı gözü kapalı denyo denyo bjk yi sawunan warya o necidir bilmiyom

evet evet kel bir herif aldılar ya programdaki uyuzluk yapan kişi kontenjanı boşalınca ondan bahsediom işte ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet çakar öyle bi konuştuki benim kafam ağrıdı.
adam varsayımlarla bitiriyo işi.
-pekiii fenerbahçe denizlide mağlup durumda olsaydı trabzonda gs önünde 1-0 önde olsaydı 90. dakikada hakan şükür boş kaleye golü atamasaydıda maç 1-1 bittiğinde fener liderliğini devam ettireceğine 1-0 trabzon alıp liderliğe yükselseydi? hakan'ın kişiliği belli efendi karakterli bi futbolcu herkes tanıyoruz sorarım size bi dakka(söz güntekin karışıyo) sorraarım size ... gerisini hatırlamıyom ben takip edemedim..
hadi böyle bi yorum koydu ondan sona dedikleri hep varsayım bune lan oldum ben.
öyle bi varsayım yapıyoki insanı düşündürüyo hakkatten aln öyle olsaydı nolcaktı gibi bi salaklığa itiyo insannarı.halbuki sölediklerinin hepsine kendisi çıkınca kıçıyla gülüyodur reyting olayı işte..[signature][hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben adamın bir, iki falan die dolma parmakları ile çıkarımlar yapmasına bitiom ya .. her pazar akşamım gülerek geçiyor sayesinde çünkü hakkaten komik bir adam; çünkü bence bir insan evladı bu kadar salak sulak konuşamaz inanmıyorum, kesin reha muhtarla bir kan bağı var adamın.

bir insanın her programda, "şimdi sayın X, bana açtırmayın dosyanızı, bir konuşursam Türkiye yerinden oynar" diyebilmesi için ya MIT ajanı olması lazım; yada reyting olayını çözmüş zeki bir insan olması lazım, ki bu durumda kendisi 2. şıkka giriyor.

Ha sevmem, ikisini de sokakta görsem dönüp bakmam o ayrı :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Çakarın 5 kurşun yiyip yumuşamış hali bile fatih altaylıya 400 basar.

Ben sewiyorm hernekadar bunca yıllık telegol geçmişinde ilkkez geçen hafta feneri övmüş olsada sewerim kendisini akıllı adamdır yalaka deildir hakkaten. Altaylı fatihle kıyaslanamaz

Altaylı fatih futbolcu gibi oldu lol[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 14 Mayıs 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
ya şimdi ahmet çakar'ın şu konuşma tarzı hep koparmıştır beni:

ben şimdi bunun için size salak demiyorum ama yapılan iş salaklıktır .

Bu tarz böyle lafı sokup sokup sonra bakın yanlış anlamayın siz salaksınız demiyorum böyle olabilir diyorum
hehe

koptum lol[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...