Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 simdiye kadar hep free download manager kullaniyodum, ama simdi ihtiyaclar, kullanim sekli falan degisti, begenmiyorum artik. - fazla kasmadan web arabirimi sunabilen (bu onemli) - sitelere gore account kaydetme olayi olan - hiz olayini cok cilginca kisisellestirebilecegim (hizi kokle, ama browser aciksa max hiz su olsun, vs) - torrent falan fazla bulasmayan - "al birader liste burda" diyince ugrasmadan butun listeyi indiren yani genel olarak olmasi gerektigi gibi olan bi download manager ariyorum. tavsiyeniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Internet Download MAnager bunların hepsini yapar; fakat browser açıkken hızı azalt gibi bir olay duymadım hiçbir programda fakat speed limiter var IDM de ayarlarsan browserda surf yaparken limiter ı aç dersin programa ozaman rahat rahat surf yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 evet şiddetle int. download manager'ı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar