Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 simdiye kadar hep free download manager kullaniyodum, ama simdi ihtiyaclar, kullanim sekli falan degisti, begenmiyorum artik. - fazla kasmadan web arabirimi sunabilen (bu onemli) - sitelere gore account kaydetme olayi olan - hiz olayini cok cilginca kisisellestirebilecegim (hizi kokle, ama browser aciksa max hiz su olsun, vs) - torrent falan fazla bulasmayan - "al birader liste burda" diyince ugrasmadan butun listeyi indiren yani genel olarak olmasi gerektigi gibi olan bi download manager ariyorum. tavsiyeniz var mi?
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Internet Download MAnager bunların hepsini yapar; fakat browser açıkken hızı azalt gibi bir olay duymadım hiçbir programda fakat speed limiter var IDM de ayarlarsan browserda surf yaparken limiter ı aç dersin programa ozaman rahat rahat surf yaparsın.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 evet şiddetle int. download manager'ı öneririm
Öne çıkan mesajlar