Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şimdilik sadece dps için kullanılan ferocity petler var. Diğerlerini eklerim sonra belki. Cat Special : Rake Focus Dump : Claw Extra : Prowl ve Dash Hemen hemen en çok kullanılan pet sanırım. Rake bleed effect sayılıyor ve mangle, trauma tarzı debufflardan faydalanıyor. En iyi dps petlerinden birisi. Raptor Special : Savage Rend verdiği buff Savagery Focus Dump : Claw Extra : Dash Savage Rend çok ilginç bir special. İlk bakışta çok iyi değil gibi duruyor fakat critlediğinde verdiği Savagery buffı 30 saniyeliğine %10 dmg arttırıyor. 1 dakika cd var fakat, 3/3 Longevity ile bu 42 saniye ye düşecek. Kill Command ile aynı cooldowna sahip olduğundan rahatlıkla aynı macro içinde kullanılabilir, ki böyle yapılırsa critleme şansı daha da artıyor. Yüksek crit şansı ile çok daha verimli olabilecek bir talent. Tek kötü yanı buffın crite bağlı olması. Moth Special : Serenity Dust Focus Dump : Smack Extra : Dive Çoğu kişinin bilmediği bir pet. Serenity Dust, peti hem az da olsa healliyor hem de 15 saniyeliğine %10 AP buffı veriyor. Bildiğim kadarıyla bu buff stackleniyer diğer ap arttıran bufflar ile. Yine de 1 dakika cd biraz uzun açıkçası. Wasp Special : Sting Focus Dump : Smack Extra : Dive MM yada Survival hunterların alabileceği bir pet. Special oalrak minor armor debuff var. 1260 armor düşürüyor ve %100 up bu debuff. Hem çok büyük bir dps kaybı yok hem de bütün raide debufftan gelen ektra dps artışı sağlıyor. Devilsaur Special : Monstrous Bite Focus Dump : Bite Extra : Dash Kağıt üzerinde en yüksek dps e sahip pet. En iyi special yine bu pette, fakat hit box o kadar büyük ki hemen hemen her aoe de ölüyor. En büyük ve tek eksisi bu zaten. Spirit Beast Special : Spirit Strike Focus Dump : Claw Extra : Prowl ve Dash Tamelemesi en zor pet şu an için. Sadece bir tane var ve spawn süresi 8 saat, ayrıca aynı bölgedeki diğer rare mob ile shared spawn. Bir de achievement için öldürülmesi gereken rare moblar listesinde olduğu için işler daha da zorlaşıyor. Special olarak spirit Strike sunuyor. Yeni hali ile yüksek dps yapmaya aday petlerden birisi. Wolf Special : Furious Howl 160 AP veren bir buff, bütün raide. Malesef bom yada bs ile stacklenmiyor. Hiçbir işe yaramıyor raidte pala yada warrior olduğu sürece. Focus Dump : Bite Extra : Dash Carrion Bird, Core Hound ve Tall Strider dps için kötü seçimler, yazmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Tabiki en iyi pet strider ahah :D duman fln çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 MM PvP için hala scorpion en iyi pet mi ? Yoksa son değişiklikler, özellikle dispel mekaniği falan etkiledi mi bunu ? Bu arada ukalalık falan ediyor diye düşünmeyin gerçekten öğrenmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şimdi sen rogueunu bırakıp o dan huntermı kasıcaksın :D edik : bide bişi sorucam bu exotic petleri talentla alıp sonra respecleyince kalıyormu petler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yo 0 dan kasacağımı sanmıyorum vaktim yok. Dandik bir Lvl 80 dwarf hunter bulmayı düşünüyorum. Guild bulma konusunda hiç sorun yaşamadım, gear biraz şansla en fazla 1 ay sürer. En zor kısmı arena partner ama onda da yaparız bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Helcaraxe said: Şimdi sen rogueunu bırakıp o dan huntermı kasıcaksın :D edik : bide bişi sorucam bu exotic petleri talentla alıp sonra respecleyince kalıyormu petler ? kalıyor, abandon olmuyor, ama cagıramıyorsun tekrar talent'ını alana kadar, o yuzden gidip stable'a falan koyup normal pete donuyorsun... tank olarak en iyisi goril bence su anda, eskiden charge icin boar kullanıyordum da, artık talent sistemi sagolsun =), her tank pete charge geldi, goril'de aoe threat arttıran skill var, iyi de koyuyor, cok rahat oluyor eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bende Goril alcam karakterim ismi yüzünden Orc Hunterım adım Bonzy bide goril alıp Buddy koycam ismini xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yazı güzel olmuş 3.0.8 ile Scorpid'in patlaması yüzünden düz raptor en tepeye oturdu gibi gözüküyor. Bu arada petler hakkında herşeyi Petopia da bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 scorpid poison eskiden 5 kere stackleniyordu. dispellemesi zordu dolayısıyla. artık stacklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu arada biliniyormu bilmiyorum ama Wailing Caverns daki yılanları tameleyince poison bolt şeklinde bir büyüleri var , dispellenebilir tabiki ama poison şeklinde ve %50 casting speed düşürüyo , pvp için iyi olabilir , pve yi bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dragonhawklara biraz ilgi gosterin yaw :) MM hunter olarak onu kullaniyorum fena değil gibi duruyor biraz daha test gerekkiyor sanırım. veya wind serpent dusunuyorum, da wind serpenti kasmak zor geldi. ondan sunreaverden bir level 80 dragonhawk aldım. Kotu tarafı talentlerinde phoenix yok , o yüzden ölünce reslenmesi problematik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 dragonhawl cunning pet. ferocity petlerdeki + %10 dmg yok onlarda. ferocitiy yerine cunning pet kullanmak 70-100 dps kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 dps spreadsheet'te kediyi daha cok dps olarak gösteriyor survival için. ben mi yanlış gördüm ya da baktim bilmiyorum 20 dps falan daha iyi kedi raptordan, var mı bir bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Dragonwahk ta fire breath ,ferocious bite gayet iyi duruyor , da dediğim gibi, test etmek gerek ,ayrıca frenzy olayı da hic fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 dragonhawk cunning pet. dmg bonusu yok. ayrıca pet special olarakta ekstra dps veren hiçbirşey sunmuyor. değişik pet isteyenlere iki önerim var. birincisi eğer raidte minor armor debuff (faery fire veya curse ofrecklesness) yoksa, wasp güzel seçim. diğeri de moth. şu an hala level atlatmaya çalışıyorum, 79 oldu ancak. raidte daha deneyemedim ama baya ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pvp yapıyorum kedim var rake skilli karşınızda invis olmaya çalışan classlara anti olaraktan bire bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bu moth'un %10 atack power buffı bizede etki ediyormu yoksa sadece kendisinemı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sadece kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar