_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 benim böyle bir sorunum var, eklemeye çalıştığımda hiç bir hata vs vermiyor fakat şarkıları da eklemiyor. 9 albüm var klasörde, itunes'a attığım zaman sadece 3ü ekleniyor. acaba diğer dosyalar falan mı bozuk diye winampta kontrol ettim çalışıyorlar düzgün. ayrıca dosya formatlarında da sorun yok. biraz araştırma yaptım kendi çapımda fakat bulamadım bir şey. halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben de aynı sorunu yaşıyorum bir albümü inatla atmıyor şarkıları teker teker atmayı denedim o da olmadı. Şarkılarda bir problem de yok bilgisayar üzerinden dinleyebiliyorum. Birileri yardımcı olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 çıldırcam valla ya çok iğrenç bir şey. belki şarkı bilgileriyle ilgilidir diye winamp auto-tag ile düzelttim herbir şeylerini yine olmadı yani. bari bi hata verse gerizekalı program, sevmiyorum zaten itunes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Uzun süredir mi oluyor böyle, yoksa yeni mi oldu? Yeni güncelleme yaptıysanız onunla alakalı olabilir. Apple'ın güncellemelerini çıkar çıkmaz yapmamanız öneririm çünkü en son firmware güncellemesini yaptıktan sonra güncellemeyi ilk yükleyenlerin DVD sürücüleri bozulmuştu. Son zamanlarda baya sapıtık halde Apple AŞ... Bana bariz programın mallığı gibi geldi. Netten bakındım sizin sorunu yaşayan birkaç kişi daha var, kimse çözümünü bulamamış sdf. bulmuşsa da nasıl çözdüğünü yazmamış. Klasik yazılan şeyleri c/p ediyorum ufak bir ihtimal sorunu çözer. *drag-n-drop *eklenecek şarkıya sağ klik, open with itunes *itunes'da file>add file to library *itunes'da file>library>import itunes sometimes sucks diyip geçelim. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 apple ürünü kullanmıyorsanız itunes kullanmanin pek bir manasi yok zaten, winamp iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sorun o zaten ipod kullanıyorum alete de atamıyorum şarkıları. başından beri var bu sorun bir de öyle garip birşey ki, başta olmayınca heralde dosyadandır dedim sildim hepsini baştan discography indirdim yine görmedi yok yani. file dan ve drag and dropla eklemeyi denedim bir de open with itunes deniyim belki o işe yarar gibi geldi. fail. denedim o da olmadı. bir de winamp iyi ben de seviyorum ama itunes winamptan daha hızlıymış ipod aldıktan sonra bunu gördüm. yine de ipodum olmasa kullanmam itunes sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yavaş çalışıyor ya itunes windowsta. ama yine de dosyaları düzenlemesini değişmem :) dosya atamaması bana da oldu. hatta albümdeki 13 şarkıyı attı 1 tanesini atmıyor. çözemedim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yavaş dediğim şey mesela bütün şarkıları göstermesini istediğinde winamp çok kasıyor, itunes o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bana hiç olmadı şimdiye kadar. Çok uzun zamandır itunes kullanırım hatta. Ben de şüphelendim şimdi, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 wma, bazi mp3, mp4 modelleri bunlar, drm'e sahipse itunes'da sikinti cekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 WMA zaten hiç almıyor, direkt aac veya mp3 e çeviriyor ayarlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hadi ya, windows'da da o denyolugu yapiyor demek. DirectSound ile cit diye caliyordur diye tahmin etmistim. her neyse, dedigim gibi DRM yuzunden olabilir ya da o mp3'ler bir ihtimalle encapsulated baska bir format, asf ya da WMA gibi. ya da yukaridakilerin hepsi. hali hazirda windows ile itunes kullanmanin yersizliginden bahsedilmis, gerci genius, smart playlist, itunes store, podcast takibi buyuk kolaylik ama, diger yonlerden baya sikintili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hmm ipod ile opeth dinleyemicem yani :p ya ben baştan indirip deniyim bi daha da olmicak büyük ihtimal fak yu itunes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ayni albumun baska bir release'ini download et, internette mp3 mu kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 geçen sefer öyle yaptıydım işte olmamıştı bi daha denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar