Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ultima Online ı registry dosyalarını kullanarak kurabileceğiniz bir adrese ihtiyaç olabileceğini düşünerekten yazdım. Arama yaptım fakat linklerin hepsi yok olmuş. Age of Shadows burada. Yalnız eklemeliyim ki bir başka topic te yazdığım gibi registry dosyasını bulmak gerekiyor. Eğer bulursam altına ekleyeceğim onun linkini de.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Baggio bir başka topic de o dosyaları istedi nasıl buluncağınıda anlatdı.Hatda arthur bulup göndermiş.Oraya baksan bi iyi olur.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ordakileri okudum arthur sadece baggio ya mail atmış. Faust un dediklerini de yaptım fakat cannot load fonts.mul diye hata veriyor.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sanada mail atsa hal olcakmi?[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Eğer Baggio'nun istediklerinin tamamı varsa elinde hallolacak.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben bi bakayım o zaman bekle sen[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ahahah kusurabakma makinamda virüs olduğu için Run>Regedit diyorum hata verior giremedim valla[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bulursan sevinirim. Hem de sitedeki download sayfama koyarım.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tamam bizimde işimiz düştü zaten ona Kronos bulcak göndeririz sana.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Başka birisinde yokmu acaba bu registry dosyaları?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Buraya Bir Bak..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bi txt dosyasi açın daha sonra aşağıda quote içine yazdığım yazıları texte yazıp farklı kaydet diyip önce *,* yazıp entera basın daha sonra uo.reg yazın kaydedin daha sonra uo.reg dosyasına çift tıklayarak evet deyin tamamdır said: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds Online] "HarvestStage"=dword:00000000 "UniqueInstanceId"=dword:401c1a2e "LastHarvestTime"=dword:408aa1b1 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0] "ExePath"="C:Program FilesUltima Onlineclient.exe" "InstCDPath"="C:Program FilesUltima Online" "StartExePath"="C:Program FilesUltima Onlineuo.exe" "PatchExePath"="C:Program FilesUltima Onlineuopatch.exe" "Upgraded"="Yes" [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREOrigin Worlds OnlineUltima Online1.0HWProfile] "processorType"=hex:03 "processorClock"=hex:00,00 "nProcessors"=hex:01 "szVideoCardDescrip1"="" "szVideoCardDescrip2"="«Áw" "szModemManufacturer"="û" "szModemDescrip"="ÿÿÿ3«Áw]V¡.°ÿ<" "totalRAMInMB"=hex:fe,d6 "largestPartitionInMB"=hex:68,ff "timeZoneBias"=hex:88,00,12,fb eğer uo klasörünüz farklı ise C:Program FilesUltima Online... olan kısmı çift slash kullanarak aynı şekilde değiştiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tamam en sonunda hallettim. Faust'un gözünde kaçmış sanırım. Onda ufak bi oynama yapınca oldu. O kadar da başınızı ağırttım kusura bakmayın artık. :) İsteyenler Registry değerlerini buradan alabilirler. Ultima Online'ı da ilk yazımda download olarak belirtmiştim. WinRar lı olarak attım 387Mb boyutu.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arthur sana da çok teşekkür ederim. Diğerlerinde de "InstCDPath"="E:" olarak gözüküyordu benim de gözümden kaçmış sonradan gördüm. :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Registery keyi cektim fakat bendede fonts.mul hatasi verdi. 3 registery key etti sanırım hepsini yükledım ama nafile..[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şşt registery keyler olmuyor.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar