Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Şimdi şöyle bir şey sorcam. Avatarımız makineden bağımsız olarak sürekli aynı kalıyor ya onla ilgili. Mesela ben evde bi fotoyu avatar olarak belirledim, sonra gittim iş yerinde oturum açtım ve avatarım hala evdeki belirlediğim. Şimdi ben o avatarımdaki resmi işteki makineme indirebilir miyim tekrardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 belki plus yapıyordur ama print screen olur anca heralde galiba sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bildiğim kadarıyla indiremiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 printscreen+paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kendi kendine mail at. istediğin yerden indirirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yetemenk said: printscreen+paint bu şekilde sadece avatardaki boyutları alabilir, arkadaş resmin orjinalinden bahsedio sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Cintonik said: kendi kendine mail at. istediğin yerden indirirsin işte. + resimi PhotoBucket ve Flickr gibi sitelere upload edebilirsin.Heryerden erişebilirsin böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 saolun cevaplar için. arkadaş sordu valla bilemicem soradan lazım olacağını tahmin edememiş heralde. neyse salaklığına yansın sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar