huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kaç gündür aklımda, açamadım gitti. Sabaha bu başlığı görüp, utanıp, oyunu tanıtacağım. Samimi mesajlarım gelince, bölüm başkanı arkadaş bu attığım utanç abidesi mesajımı silecek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 1. sini oynamıştım. güzeldi. bi sen tanıt. beğenirsem oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Evet sevgili insanlar, Nihayet imp2 mp için bir adım atıyoruz. Öncelikle oyunumuzu şuradan indiriyoruz. Abandonware olduğu için yasal endişeler ya da vicdan azabı duymanıza gerek yok. Verdiğim linkten özellikle indirmenizi istiyorum, çünkü nocd crack ve son patchle birlikte geliyor klasörümüz. Basitçe bilgisayarımızda bir yere indirip exe'ye tıklayarak oyuna girebiliyoruz. Verdiğim linkte, detaylı bir kullanım klavuzu mevcut; ancak kısaca bu oyun nedir diye bilgi vermek gerekirse: Civ serisine fazlaca benzemekte. Dikkatimizi çeken farklar ise; mikro yönetim ağırlıklı ve mp oyunlarda tek oturumda sonuç alabileceğimiz kadar hızlı olması. Oyunun aslında adaletli harita diye birşey yok; ama isteyenler için düzenlenmiş haritalar da mevcut. Ben yeniden düzenlenmiş haritalarla oynamaya pek taraftar değilim; çünkü oyuna başladığınız topraklara göre kendinize bir yön çizmeniz gerekliliği stratejik derinlik katıyor oyuna. şöyleki; oyunda diplomasi çok önemli bir yer tutuyor. İlk oyundaki gibi bunda da ufak ülkelerin güvenini kazanmak, oyunu kazanmamız için kilit rolde. İlk oyundan farkı, bu sefer Amerika kıtasının keşfedilmiş olması ve anayurdumuzun gücüne güç katmak için sömürülmeyi bekleyen geniş topraklar olması. Öğrenmesi kolay, uzmanlaşması zor bir oyun. Genel görünüm: Diplomasi haritasında kendi kararlarımızı uygulayabileceğimiz gibi, diğer ülkelerin kendi aralarındaki diplomatik ilişkilerini ve bize gelen teklifleri de çıkarlarımızı kollayacak şekilde değerlendirmemiz lazım. Teknoloji ağacımızı, oyuna başladığımız haritaya göre şekillendirmek önem arz ediyor. Üretim imkanlarımızı, iktisadın konusu olan "kısıtlı kaynakları, en çok fayda sağlayacak şekilde" belirlemek bize kalmış. İnsan kaynakları gene önemle üzerinde durmamız gereken konulardan. Giderek güçlenen ülkemizin refah seviyesi haliyle diğerlerinin dikkatini çekecek. Zenginliklerimizi korumak için bir orduya ihtiyacımız var. Sömürgelerimizin zenginliklerini ülkemize taşımak, oyunun en can alıcı noktası. İlk oyundan farklı olarak savaşlarda bir taktik ekranımız yok. Savaşlar tamamen karşı karşıya gelen orduların değerlerine göre belirleniyor. Sömürgecilik üzerine kurulu her düzende olduğu gibi en önemli yatırımlarımız; gemilerimiz. Gerçekçi bir dünya düzeninde aldıklarımız ve sattıklarımız arasındaki denge çok önemli. Daha fazla siyaset. Sanayi devrimine doğru hızla yol alan bir dünyadaki heyecan verici gelişmeler. Oyunda geçireceğiniz 3-4 saat oyunun esaslarını kolayca anlamanızı sağlayacak. Sonrası pvp için ideal ve eğlenceli bir oyun. İlgisini çekenlerle tanışıp, kapışmak isterim. Not: Fotoları ign.com'dan afırdım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 online oyun mu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ayıp bişey emperyalist olmak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ayıp değilde 1. sinden ne farkı var bunun aynı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sen naapıyon abi bu topikte. kış kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 emperyalist oömayacaz olm, sadece emerpayalist gibiymişiz gibi yapacaz. lan hakkaten hıcık adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sina'ya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 fede said: ayıp değilde 1. sinden ne farkı var bunun aynı gibi geldi bana. gel kanka 1v1, 10 oyun. farkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 multisi varsa çekerim, oynayacaksak oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 valla oyun ekranı biraz bayık geldi ama bi bakarım, seversem multi atarız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Imperialism 0 atalım multi. kareli defter, kalem, silgi, sayfaları sağ altta olan kitap lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 abi bilgisayar oyunları bölümünde gidermisin. trolleme burayı ciddi takıldığım tek bölüm burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ne var lan bigisayarda da oynanır bu. excel yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dedim excelde oynanır diye bu arada fede beta testerımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 asrın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 single oynanmıyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ginaly said: dedim excelde oynanır diye bu arada fede beta testerımdı. giremedim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 excel'de macro security level'ı low'a getirip açmak gerekiyor. korkmayın virüs falan yok sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Maalesef, bişeybiş[email protected] bu sayfayı görüntüleme iznine sahip değil. Lütfen doğru hesabı kullandığınızdan emin olun veya site sahipleriyle bağlantı kurun. dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hmm o zaman bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 diyorum insanlara excelde oyun yapılabiliyo diye inanmıyolar bunu gönderirim artık rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Razu said: single oynanmıyor mu oyun? oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 1. si satın aldığım ilk orjinal oyunum hala duruyor sıkıldıkça alırım ottoman ı nigh-on-impossible a bakmadan avrupanın canına okurum >:D< 2. oyunsa beklentilerimi karşılamadı ben daha fazlasını ummuştum o yüzden pek sevemedim benim için tek güzel yönü yeni topraklar keşfetmek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar