huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sony Vaio bir cihazı kendi recovery dizininden yeniden yükledim. İngilizce'den Türkçe'ye çevrilecek. Sony dokümanlarında, Windows Update menüsünde, Extra diye bir seçenek olduğunu ve kolayca yapabileceğimi söylüyordu, olmadı. MS sitesinde SP2 yüklersen kolayca olacak deniyordu. kendi kafasına göre 5 tane dil yükledi ve ben froggie.sk dan paket yüklerken sistemde zaten 5 dil var birisini kaldır dedi. sorun şu ki; hem sony hem ms dokümanlarında yazdığı üzere, bir dil değiştir yönetim ara birimi açılmadı hiç. cihaz ve hdd'ler nizami, vaio model lock olayı yok yani onu da söyleyeyim. yavşak saim geliyor sabaha. bi el atıverin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 MS in sitesinde dil paketleri olması lazım. Dil pakedi atıyorsun alete düzeliyor. Öyle hatırlıyoruöm. http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-us/help/35a1b021-d96c-49a5-8d8f-5e9d64ab5ecc1033.mspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar