Heheh Adımız Hızır Ravena Oldu Bak :)
Buraya Tam Olarak Ne Yapmak Istediğini Anlatsan Güzel oLUR
Ismini Değiştirmek Istiorum Demişssin
Neyin Ismini ?[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená
wolcano, 13 Mayıs 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
Bir script yazdım fakat bu scriptte kendim dialog ile isim vermek istiyorum ama yapmadım scripti aşagıda veriyorum bir önceki konumu kim se yardım etmedi Dmx den başka inş bu sefer yardımcı olan cıkar tamam bu scripti calışır hale getiriverin pls...!!!
Bir script buldum der insan.Daha itemin ismini değiştirmeyi bilmiyen birisi asla Htmlgump kullanamaz...[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner Msn
peki bu işi sen bebekken mi ögrendin ayrıca yaptıgın script calışmadı dostum genede saol ravena Dedigim gibi önce itemi koyacak sorada dialog ile istedigim yazıyı eklicem...!!!
Ayrıca o scriptti bulmadım ben toparlayacalıştım...!!!!
valha 3 geçe uyumadım düşündüm üstünde nerde ise 6 aylık calışmam olan sphere server silicektim kafaya koyduydum inş u sefer olur ah bir ögrene bilsem daha ne isterim ki...!!!
htmlgump gerek yok bu dialoglar mirc.exe içinde gecerlidir ben program dilinden dilog kuruyorum hoca sen su scriptti düzetebilicen mi bu ayki fatura goll gelicek peder bey de bize yüklenecek :)
Öne çıkan mesajlar
RaVena
Buraya Tam Olarak Ne Yapmak Istediğini Anlatsan Güzel oLUR
Ismini Değiştirmek Istiorum Demişssin
Neyin Ismini ?[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená
Sosyal ağlarda paylaş
wolcano
Sosyal ağlarda paylaş
XalataN
Msn
Sosyal ağlarda paylaş
XalataN
Bir script buldum der insan.Daha itemin ismini değiştirmeyi bilmiyen birisi asla Htmlgump kullanamaz...[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
Msn
Sosyal ağlarda paylaş
wolcano
Sosyal ağlarda paylaş
wolcano
Ayrıca o scriptti bulmadım ben toparlayacalıştım...!!!!
Sosyal ağlarda paylaş
XalataN
Senin dediğin itemi on@create nin altına
on=@create
on=@dclick
dialog d_hata //
return 1 // gibi yapıcan
[Bu mesaj XalataN tarafından 13 Mayıs 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
wolcano
Sosyal ağlarda paylaş
XalataN