Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sıkıntıdan dibimdeki gitara baka baka baştan savma bişey çıkardım fotoşopta.Hiç item yapmaya uğraşmamıştım kolaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 layer layer yapmışsındır zaten, layera sağ klik yap menüden, blending options'u kurcala. orda janjan şeyler bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi blending deki olaylar ne bilim gitara uymaz bence ^^ hani pattern olarak bişeyler yapıp gitarı kaplasammı fln dedimde amaan niye uğraşıyımki dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yan taraını mesela gölgelendirebilirsin. gradient fill yaparsın, sora yönünü boyutunu falan ayarlarsın, opacity ve blending mode ile de oynadın mı 10 numere olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Pardon ya ben blending derken layer menüsünde opacity nin yanındaki blendingden bahsediosun sandım :) zaten gitarın üstünü gölgelendirmeleri fln layer style ile yaptım da uğraşamadım pek.Aslında çok dandirik duruyoda işte amaçsız olunca uğraşasım gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya bırak tutoyla yapmış .d sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hala laf koymaya çalışarak reputation kazanma olayı sürüyomu ya.Tuto istiosan ben yazam sana bi tuto sende yapabil bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hadi ordan gugıla gir yaz photoshop guitar tuto 1e1 ha bide telleri koymayı unutmuşun lsudhfsduhf dop ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Sen kafandan bişey yaptığında yaptığın şeyin tutosu varsa bu senin o tuto yu kullandığınımı gösterir. Gitar ise gitardır zaten hani yaptığım bildigimiz genel gitar kalıbı olan bir gitar.Neyse cevap vermek bile yannış sanırım önemsediğimi sancaksın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ahahahah deeet panda deeet ay beni umursuyo cevap veriyo onur duydum hetemele site yapılır asodasd front page de template aç oda yapıyo xd iaspfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Senin yaptığın herşey template editlemek sanırım ondan başkalarınıda kendin gibi sanıyosun ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yooo yaptıım bişey ve temp olan bişey göster yiyosa ERKEKSEN GÖSTER! hödööööööö artist dibindeki gitara baka baka yapmış gitar çalıorm OHA demiyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Pingu ergenliğe yeni mi girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 anatomi çalışman lazım onun harici güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 cons ahahsudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bizim aramızdaki bağı ergenlik bozamaz :kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Cons said: anatomi çalışman lazım onun harici güzel. puhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 gitarın sapı köprüye gittikçe incelir. sen tersini yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o tam bi dikdörtgen ama nedense açısalmıdır nedir öyle büyük göründü üstler gibi göründü.Farkındayım sapın incelmesi gerektiğinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar