Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi blending deki olaylar ne bilim gitara uymaz bence ^^ hani pattern olarak bişeyler yapıp gitarı kaplasammı fln dedimde amaan niye uğraşıyımki dedim :D
Mesaj tarihi:
yan taraını mesela gölgelendirebilirsin. gradient fill yaparsın, sora yönünü boyutunu falan ayarlarsın, opacity ve blending mode ile de oynadın mı 10 numere olur.
Mesaj tarihi:
Pardon ya ben blending derken layer menüsünde opacity nin yanındaki blendingden bahsediosun sandım :) zaten gitarın üstünü gölgelendirmeleri fln layer style ile yaptım da uğraşamadım pek.Aslında çok dandirik duruyoda işte amaçsız olunca uğraşasım gelmedi :)
Mesaj tarihi:
Sen kafandan bişey yaptığında yaptığın şeyin tutosu varsa bu senin o tuto yu kullandığınımı gösterir. Gitar ise gitardır zaten hani yaptığım bildigimiz genel gitar kalıbı olan bir gitar.Neyse cevap vermek bile yannış sanırım önemsediğimi sancaksın seni.
Mesaj tarihi:
ahahahah deeet panda deeet ay beni umursuyo cevap veriyo onur duydum hetemele site yapılır asodasd front page de template aç oda yapıyo xd iaspfsdf
Mesaj tarihi:
yooo yaptıım bişey ve temp olan bişey göster yiyosa ERKEKSEN GÖSTER! hödööööööö artist dibindeki gitara baka baka yapmış gitar çalıorm OHA demiyoda
  • Yeni Oluştur...