Dennis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Evet arkadaşlar, eski konuları gezince özledim bu oyunları lakin gel gör ki dvd lerimi koydugum cekmecenin içinde şu ana kadar bazı arkadaşlarımı bile kaybettiğimden oyunları bulup yükleyemedim. Bu oyunları ve expansionlarını dvd'ye yazabilecek arkadaslardan uygun bir ücret karşılığında alabilirim, teşekkürler. (Elimde orjinali var satmak istiyorum diyorsunuzda olabilir aslında, efsane 2 oyun sonucta ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bir de lotr online eklendi, dvd ye cekebilecek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 2 dvd sini 50 ye satarım lotro nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 steamden ala coh'u netten multi falan yaparsın mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sagol cüce bakayım bir oraya. Lotr'un account var da iste oyunu cekmek kasıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben cekmeye basladım yenı 8 saate ınıcek diyo, birinden alsan patchlesen daha kısa surmez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hmm nerden cekmeye basladın, ben dun gece bıraktım bilgisayarı, bugun bir ara baglantı gitmis yuzde 50'de gitti oyle devam de etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kafayı yicem lotr için 8 gb'ı cektim internet downloader ile, yuzde 99.99 da kaldı Send GET-Connecting diyip duruyor kafayı yicem :D Bitirilmemiş dosyaya baktım, 2 parça halinde duruyor ve açılmıyor. Tek yol rapid uyelik alıp parca parca çekmek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar