kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Evet pati ahalisi aşk hakkında ne düşünmektedir? Bana göre en iyi olduğu sanılana yahut erişilmeze karşı duyulan gelip geçici bir hevestir(etkilemek gibi olmasın) NOT: aşkın her insan için tanımı ayrıdır, şıkları olabildiğince genellemeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 feromonlar yok, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kuddusi müftüoğludur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 insanın kend...yok bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ahahah dinan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dynun said: insanın kend...yok bişey. insanın kendi kız arkadaşının evindeki düşüncesiz kızı dövmeye iten yegane sebeptir. yoksa şimdi düşünsene, sana ne elalemin evindeki tantanadan.. di mi? ama araya sefgi karışınca yumruk olup yağıyorsun normalde karışmayacağın olaylarla alakalı kişilere. ps. şair burada "kızı döv!" demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şıklar çok uzun yahu.aşk için değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sevgilisinden yeni ayrılanlar anketin dengesini bozabilir. hemen "aşk yok dünya yalan" geyiği çeviriyolar. bence saplar katılsın, en objektif onlar oluyo. ben de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 İlk seçeneğe yığılma olmuş da bence ilk seçenekteki şey tamamen saf ve büyük bir "sevgi" , aşk ise bi yanılgı, 2. seçenekteki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evrimsel açıdan insana eklenen bi yedek parça gibi birşey. aşık olan bireyler daha çok çoğalır, diğerleri gg, o/ seleksyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dasaaa said: Dynun said: insanın kend...yok bişey. insanın kendi kız arkadaşının evindeki düşüncesiz kızı dövmeye iten yegane sebeptir. yoksa şimdi düşünsene, sana ne elalemin evindeki tantanadan.. di mi? ama araya sefgi karışınca yumruk olup yağıyorsun normalde karışmayacağın olaylarla alakalı kişilere. ps. şair burada "kızı döv!" demek istemiş idolümsün şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 psikopat bi çocuk var dersanede zırt pırt soruyor can senin sevgiline tecavüz etseler onu bırakırmısın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 istediğini elde edememektir aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla değişkenler var o sorunun cevabını etkileyen. kızı bilmeden cevap veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aşk bir sudur; iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 fastreloader said: istediğini elde edememektir aşk veya elde ettiğini istememek. VAY BEA ne adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Jadelith said: fastreloader said: istediğini elde edememektir aşk veya elde ettiğini istememek. VAY BEA ne adamım ben. 2. aşama da o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 an itibariyle o kendini bilen 9 kisiye sesleniyorum, dizi ya da romantik komedide yasamiyorsunuz. sevgiler, saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hatta 10 bile olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 askdediginlaftirderlersakinkanmaonlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 f=ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 F = M(1 - exp(-am/M)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 2. ciyi işaretledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aşk kavramının üzerine deli gibi anlam yığılmasına ve her daim konuşulmasına rağmen ilişkilerde her türlü çakallığın pisliğin yapılması sadece şunu gösterir; milletin geyik yapacak çok fazla vakti var.. gidip mısır piramitlerinden 3-5 tane yapsınlar boş vakitlerinde hanım kırbacımı getir! köle düzenini başlatıcaz yeniden inşallah hamdolsun eğer teğet geçerse! sallamayın başınızı öle habire!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şıklarda aşk karın ağrısıdır yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar