Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet pati ahalisi aşk hakkında ne düşünmektedir?
Bana göre en iyi olduğu sanılana yahut erişilmeze karşı duyulan gelip geçici bir hevestir(etkilemek gibi olmasın)

NOT: aşkın her insan için tanımı ayrıdır, şıkları olabildiğince genellemeye çalıştım
Mesaj tarihi:
Dynun said:
insanın kend...yok bişey.

insanın kendi kız arkadaşının evindeki düşüncesiz kızı dövmeye iten yegane sebeptir. yoksa şimdi düşünsene, sana ne elalemin evindeki tantanadan.. di mi? ama araya sefgi karışınca yumruk olup yağıyorsun normalde karışmayacağın olaylarla alakalı kişilere.

ps. şair burada "kızı döv!" demek istemiş
Mesaj tarihi:
sevgilisinden yeni ayrılanlar anketin dengesini bozabilir. hemen "aşk yok dünya yalan" geyiği çeviriyolar. bence saplar katılsın, en objektif onlar oluyo.

ben de katılıyorum.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
Dynun said:
insanın kend...yok bişey.

insanın kendi kız arkadaşının evindeki düşüncesiz kızı dövmeye iten yegane sebeptir. yoksa şimdi düşünsene, sana ne elalemin evindeki tantanadan.. di mi? ama araya sefgi karışınca yumruk olup yağıyorsun normalde karışmayacağın olaylarla alakalı kişilere.

ps. şair burada "kızı döv!" demek istemiş

idolümsün şair.
Mesaj tarihi:
aşk kavramının üzerine deli gibi anlam yığılmasına ve her daim konuşulmasına rağmen ilişkilerde her türlü çakallığın pisliğin yapılması sadece şunu gösterir;
milletin geyik yapacak çok fazla vakti var..

gidip mısır piramitlerinden 3-5 tane yapsınlar boş vakitlerinde

hanım kırbacımı getir! köle düzenini başlatıcaz yeniden inşallah hamdolsun eğer teğet geçerse! sallamayın başınızı öle habire!!!
  • Yeni Oluştur...